Чет муабети (ти реков-ми рече)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Сакам да кажам :unsure

Колку е само интересно,форумов е ептен прометно место за известување на ,,симпатијата,, ,,саканиот,, пријателот , непријателот,божемски некој многу битен лик
наводно каде сме,како сме,демек ептен ни е сеедно без него,инфро биро за нашите ,,очајни,,моменти.
Кога читам чат пат некои работи си викам каква музичка естрада бе,овде ни се најдобрите музичари,па и најдобрите психолози се овде,и економистите,па дури и нај врвните танчари е.аго.
А за бизнисмените?
Тие се друга прича,нив ги има само неколку.
Имаме дури и врвни колумнисти,љубители на животни,па и од оние кои наводно ги сакаат животните повеке и од човекот(да да,дури повеке и од сопствената мајка).
Да не заборавам да ги спсомнам и дон жуаните заведувачи,вешти правници,борци за човекови права,индивидуалисти,добротворници со мото око за око заб за стап...
Немојте да ми замерите,не има секакви па дури и од оние на кои наводно не ни е стало за тугото мислење а богами и за сопственото.
Да,ни за сопственото,штом ни смета кога некој ке ни го потенцира нашето размислување без да ни го пофали.
Во глобала ја искористив темава наместо сакам да кажам,испукајте се,впечатоци за членови....оти да не му ја мислам во која да биде.
И за крај,постојат ликови во кои се содржи 100 во едно,кои за сите тие 100 се специјалисти и заслужуваат диплома за докторат.
Колку е убав овој свет.
Зад гаволот се крие цвет,зад цвекето птица во лет.
Дур птицата лета,не размислува дали некому ке му засмета.
Ако нејзиниот,,измет,, го пласира на соодветно место,нема зошто да се срами па дури и тоа е дел од нејзе.
Ете така за нас сиромаштијата за која кој како најде демек не остава и пак исти јадни не наога кога се врака.
Блазе си им на оние високо интелектуалци кои ние бедните,никако да им парираме.
Нека ми простат оние што не ги спомнав,не е соодветна приликава.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Сакам да кажам дека
еве уште еден доказ дека секое зошто си има свое затоа :D
486382_10151375428420749_1258501006_n.jpg

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
СДК мразам гужви, а секогаш налетувам на гужви.. и ова со гласањево го напнаа.. за кого гласаше? за кој гласав мое право.. не твое !
Цццц ,,,,, ништо ми фали фудбал, многу фудбал !! Одам сеа да се изнаиграм .. бај бај компјутерче ! (wave)

images

Погледи околу тебе....ќе видиш многу лица....да лица со маски на нив
добро знаеш за што зборам, добро знаеш зошто го зборам, сето она што сум го кажал не било онака кажано, имаше причина да го кажам
а причината ја знаеш која е :)

СДК Ај да си испаднам со мотор ја малце .. да се повозам пошо убаво време де :sreken .. па после да си дојдам дома .. и можеби пак надоле, и онака неам намера да се приберам дома денеска :D

Е супер :)
сега знаеме сите кој каде сте
па дури дека имате и мотор
А ти Чакарче кому му се обраќаш? :D

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Не дека не сакам да знам како ке завршат избориве,ама попрво би гледала турска серија отколку да го гледам начинот на кој ги објавуваат резултатите.
Не многу,што е премногу премногу е. :nah сакав да кажам де.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Зашо бе нубски? Мене ми беше баш онака хронолошки средена приказната редоследно од 1-6. Али ипак Кеноби е геј.

Anakin. I loved you.

Anakin. I loved you.

Anakin. I loved you.

Anakin. I loved you.
Е не Принцезата во првата трилогија (456) му вика на Соло:
I love you.
При што овој покер фаца и враќа
I know.
Маже ипол!