Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Сакам да кажам дека си поминав најјако ваа вечер.Толку сум задоволен,вака добро одамна си немам поминато.Поздрав до екипата и да не забораам да кажам дека штотуку ја најдов песната шо а барав веќе 2 години
Сакам да кажам .. не било лошо да смениш атмосфера малце за излегување. Па и да си дојдиш у 2 саат онака позитивно исполнет. И еден телефонски повик од личноста што ја сакаш, краток но доволен .. сеа може да се спие мирно. Те сакам малечка .. го знаеш тоа
Толку долго не бев излезена по дискотеки, што дури и ја заборавив причината за тоа. После вечерва, јасно ми е пак. Музиката катастрофална, а околу тебе све само принцезички и мачо типови (чест на исклучоците, иако во мал број, сè уште ги има). Е не фала.
СДК мразам гужви, а секогаш налетувам на гужви.. и ова со гласањево го напнаа.. за кого гласаше? за кој гласав мое право.. не твое !
Цццц ,,,,, ништо ми фали фудбал, многу фудбал !! Одам сеа да се изнаиграм .. бај бај компјутерче !
СДК Ај да си испаднам со мотор ја малце .. да се повозам пошо убаво време де .. па после да си дојдам дома .. и можеби пак надоле, и онака неам намера да се приберам дома денеска