Facebook дискусија и помош

Snow

Староседелец
29 април 2012
677
440
1,073
Марс
Пред да се појави фб-от се сеќавам сите на мсн.И јас еден ен влагам на мсн и гледам никој нема ис е прашувам,ова навистина нема никого или сите ме блокирале.. :D
И мене ми се деси истово братче.. МСН и Скајп.. Носталгија :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Badgirl

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Скајп ми има многу непријателски интерфејс,Фејсбук четот е ужас,МСН си е најбоље :)

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Еве после Continue што ми вика. Каков број? Каде да го пишам? I'm confused...

Отвори ја прикачената датотека 13851
Е па ти бара твој мобилен преку кој ќе можат да ти праќаат смс,на пример јас го користам ако некој се уклучи од друг писи да му бара код од мојот мобилен,тоа ти е да не ти го злоупотребуваат профилот.Ова го прават да се намали моментот на анонимни и лажни профили

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Е па ти бара твој мобилен преку кој ќе можат да ти праќаат смс,на пример јас го користам ако некој се уклучи од друг писи да му бара код од мојот мобилен,тоа ти е да не ти го злоупотребуваат профилот.Ова го прават да се намали моментот на анонимни и лажни профили

Разбирам, ама каде да го напишам телефонскиот број?

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Разбирам, ама каде да го напишам телефонскиот број?
Па види таму мора да има некоја опција,без да влезеш не знам каде би можело да го напишеш,одамна имав ваков проблем,прогуглај со клучните зборови како таг и види

Tanjichka

Нов член
8 јуни 2012
4
2
3
31
Sakam da ve prasham neshto vo vrska so facebook... Ednash si ja zaboraviv lozinkata na fb, i taka povekje pati probubav da se najavam. Ne uspeav. Mi dade edno kako da vnesam nova email adresa. Sega istoto sakam da go napravam za drug facebook profil ( ne za mojot ) ali ne mi go dava toa za nova email adresa. Znae li nekoj kako moze da dodadam nova email adresa, a pritoa da ne sum najavena ( znaci kako prviot pat ) ?