И мене ми се деси истово братче.. МСН и Скајп.. НосталгијаПред да се појави фб-от се сеќавам сите на мсн.И јас еден ен влагам на мсн и гледам никој нема ис е прашувам,ова навистина нема никого или сите ме блокирале..
И мене ми се деси истово братче.. МСН и Скајп.. НосталгијаПред да се појави фб-от се сеќавам сите на мсн.И јас еден ен влагам на мсн и гледам никој нема ис е прашувам,ова навистина нема никого или сите ме блокирале..
Па ти викаат да верифицираш,пробај преку e-mail
Е па ти бара твој мобилен преку кој ќе можат да ти праќаат смс,на пример јас го користам ако некој се уклучи од друг писи да му бара код од мојот мобилен,тоа ти е да не ти го злоупотребуваат профилот.Ова го прават да се намали моментот на анонимни и лажни профилиЕве после Continue што ми вика. Каков број? Каде да го пишам? I'm confused...
Отвори ја прикачената датотека 13851
Е па ти бара твој мобилен преку кој ќе можат да ти праќаат смс,на пример јас го користам ако некој се уклучи од друг писи да му бара код од мојот мобилен,тоа ти е да не ти го злоупотребуваат профилот.Ова го прават да се намали моментот на анонимни и лажни профили
Па види таму мора да има некоја опција,без да влезеш не знам каде би можело да го напишеш,одамна имав ваков проблем,прогуглај со клучните зборови како таг и видиРазбирам, ама каде да го напишам телефонскиот број?