Каков валентајн бе. Валејнтајн денес е исто ко на католици да му речиш да слават трифун.Еи бушаф, немој сс овија даун депресивни муабети : ) Барем не на овј дн валентајнски : ) знам дека не си по чашку
Е тој си упрао брат, палац нагоре : ) али пусто помодарстфо, пусти мекдоналдз и кока кола, пусти западњачки манириКаков валентајн бе. Валејнтајн денес е исто ко на католици да му речиш да слават трифун.
Значи уствари каа шо глеаш, не славам ниеден празник .. happy ?Е тој си упрао брат, палац нагоре : ) али пусто помодарстфо, пусти мекдоналдз и кока кола, пусти западњачки манири
Па ја брат стфарно не сфаќам која е поента да се слаи туѓ празник : ) али мора да ги испоштуемо дундиња
они запињаф за Валентајн наише : ) а ми, ми смо за винце и ракиичку, бш оној наше праославно право понашање
пини си кусни си ајт : ) Живели
Ја сам хепи : ) а ке биду још похепи ако ми каеш дека си и ти хепи : ) Нели лепи ? hahЗначи уствари каа шо глеаш, не славам ниеден празник .. happy ?
Добро бе ти па .. шо ја заслужуем .. една даска по глава и нишо друго. Немора да е толку убава, се додека е паметна ми е океј. Може и двете не викам не : )Ја сам хепи : ) а ке биду још похепи ако ми каеш дека си и ти хепи : ) Нели лепи ? hah
Не шала на страну знаеш дека у едну тему ти иам посакано да си најдеш сродну душу, пошо како што глеам сингл си
а ти брат стфарно заслужуеш убаву згодну цуру сс коју ке ви биде .....
а фала, и ми ќе си прославимо Трифка а дан заљубљених ни е свак дн'
ајде честит празник нека е за мн години денот на Трифко и Валентин, па и на Мајора и Васку - alba и на melpomena slb_bobo Kitty violetmoon МиГ 21 lady_blue Mila Kunis ipopovski Electra DarkPassenger Trajche Trouble WomanInRed Foxboro Lepaa Dr.Gonzo Arkantos Bum-Bum street_chic Lady* Solstice Sarah МериСелест Сара.13 Марија Saladin |o$y(|-|0$0(|@l Caci Knife Ночной охотник Anastasija Badgirl Bibi@ Taa Sum.. и остали