Ќути, не ме издавај, сеа ќе ме напраат пијандура со пореметена психаMоре слаиш слаиииииш, жифти пљоска сс балантајн у сиво палто : )
![Giggle :giggle :giggle](/images/emoji/giggle_animated.png)
Ќути, не ме издавај, сеа ќе ме напраат пијандура со пореметена психаMоре слаиш слаиииииш, жифти пљоска сс балантајн у сиво палто : )
Ти си напраен пред дваес пет шес године : ) ск можеф само да те оговарафЌути, не ме издавај, сеа ќе ме напраат пијандура со пореметена психа![]()
готоо сеа дедо сум. Пандам на одредени тукаТи си напраен пред дваес пет шес године : ) ск можеф само да те оговараф
Mислу дека си постар од мене 1 годину, па нели књиге за осмо од тебе ги купи : )готоо сеа дедо сум. Пандам на одредени тука![]()
Абе сеќаш ли се бесмо тоаш у она пилот или копилот програма, некуписмо књиге него добија смо их гага од постари от нас?Mислу дека си постар од мене 1 годину, па нели књиге за осмо од тебе ги купи : )
Тфој е како женски нофчаник pkhhhh шалу се : )
Еј људи, добра беше утакмица а ?
Марија прф пут кд праисмо муабет ја ти кажа икс у Мадрид а кец у Манчестер, ке вииш дека ке испадне такој : )
А за гол на Роналду, не се рачуна сс главу само сс ногунема да даде ни такф ни такф у Манчестер : ) hhh