Чет муабети (ти реков-ми рече)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Еј еј дур памтам, имам прашање. Малце не е сврзано со дискусијава, ама овој пат многу ме копка бе, па се надевам ќе добијам одговор. Меморијава ми е слаба, то имам спомнато ваљда некаде низ форумов, ама сигурна сум дека имаше еден период кога melpomena и parvati толку многу се сложуваа, што дури имаа исти аватари и потписи, и правеа збунки на форумов. Многу добро го памтам ова зашто мислев дека компјутерот ми забегува кога ќе си ги повторувавте мислењата.
Е сега ме интересира шо се деси бе? :eek: Во последно време како само да барате причина за да го понижите другиот. Барем мене така ми се чини.
Ако го напишам мојот дел од одговорот сигурно дека ке биде издемантиран од другата страна.
На кого му претставува проблем моето не откривање на приватноста,на кого му претставува проблем мојата директност и лично мислење си е негов поблем се до моментот дур не ме издемантира соодветно.
А дали ти се замаглува комјутерот на оние моменти во кои се пишуваа разни епитети на сметка на приватноста а не во склоп на темата?
И тоа претпоставки за приватноста наречени факти.
А дали ти се замаглува мониторот на моментите во кои лично се упатуваа директни навреди и на негова сметка а и тој на спротивната а некој влегуваше измегу?
Само што тогаш неговите навреди остануваа,а возвратените се бришеа јасно гледајки се почетокот на провокации.
Ретко кој употребува такви директни навреди,а индиректни си има доста,кои патем и не се недозволени на форумов.
Искрено и ми здосадија тие пцовки за читање.А не дека не си го сакам,често му го кажувам тоа,но прашањето е колку.
Иначе не ти забегува многу компјутерот а богами ни мојот.
Потписи не,но аватари да,малку бев ја подзаборавила таа дешавка кога си ги заменивме аватарите и ги испобунивме сите :D
Кој изгубеше на табланет тој ја прифакаше казната :)

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Пошо викаш иам 2 минути, ќе го искористам тоа најповолно.

Продаам точак Рог - југоловенско производство, металик со предна и задна кочница, ѕвонче. Предната ѕивана троа подзаебуе, иначе во одлична состојба - поминати 10 000 километри. Цена по договор.

Како звучи ова за 2 минути?
Ja Продавам скутер со две предни гуми и built in глуварче .. коа нема шо да правиш земаш дуваш тоа глуварчето. Али тоа не е се .. доколку го дувате во рок од 2 минути .. од него веднаш ќе испадне ново .. кое ќе ви овозможи да го дувате по цел ден .. и да не ви здосади.

• Ми се допаѓа
Реакции: Solstice and Saladin

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Ау како ќе се смеам ако ѝ се згреши на оваа Фроска да се уклучи некој ден. Мајоре, 200+ пати ја имаш тагнато. :zelen
тоа е стратегија- си го правам популарен вториот профил, за кога ќе ме банираат, да се логирам преку него...и по автоматизам сум популарен.

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Ако го напишам мојот дел од одговорот сигурно дека ке биде издемантиран од другата страна.
На кого му претставува проблем моето не откривање на приватноста,на кого му претставува проблем мојата директност и лично мислење си е негов поблем се до моментот дур не ме издемантира соодветно.
А дали ти се замаглува комјутерот на оние моменти во кои се пишуваа разни епитети на сметка на приватноста а не во склоп на темата?
И тоа претпоставки за приватноста наречени факти.
А дали ти се замаглува мониторот на моментите во кои лично се упатуваа директни навреди и на негова сметка а и тој на спротивната а некој влегуваше измегу?
Само што тогаш неговите навреди остануваа,а возвратените се бришеа јасно гледајки се почетокот на провокации.
Ретко кој употребува такви директни навреди,а индиректни си има доста,кои патем и не се недозволени на форумов.
Искрено и ми здосадија тие пцовки за читање.А не дека не си го сакам,често му го кажувам тоа,но прашањето е колку.
Иначе не ти забегува многу компјутерот а богами ни мојот.
Потписи не,но аватари да,малку бев ја подзаборавила таа дешавка кога си ги заменивме аватарите и ги испобунивме сите :D
Кој изгубеше на табланет тој ја прифакаше казната :)
Ме интересира,од кај па ти знаеш дали се тоа факти или не,чедо божјо? :D
Може стварно е во право,шо праиме тогаш? :)

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
The_Mayor, јас мислам се договоривме со мандолинче да дојдеш, не со радио. Ти на многу лесен начин сакаш!
Мене дома за 20 крави размена не ме дадоа, сигурно нема за една песна на касетофон снимена да ме дадат!
Јас те посматрав од кај бањите горе, а ти се вртеше по Радојка кога ти ја креваше футата. И тогаш јас со скршено срце го пратив селанецот да ти ја каже приказната околу моето непостоење. :place

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Ајде сите 50 lajk и 10 share, и слика ќе ставам на форумов.
каква незаинтересираност, не можам да поверувам.
Ајде 25 лајкови и 10 цитати , и слика редам а бонус во инбокс ќе ви напишам колку ве сакам од 1 до 10.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ме интересира,од кај па ти знаеш дали се тоа факти или не,чедо божјо? :D
Може стварно е во право,шо праиме тогаш? :)
Овде пишував за ,,фактите,,изнесени за мојата приватност господине хехасто.
А ваљда знам која сум и кај сум се родила :D
Јас никаде не реков кој е во право кој не.
Само напомнав дека оние кои ги обвинуваа најмногу останатите дека ,,ова е само форум брат,,:eek:тие уствари најмногу му верувале на форумов.
И баш ми е мило што се докажа конечно дека е така.
веке ми беше здосадила реченицата,,ова е само форум брат,,поготово од некој за кој апла се приметуваше дека форумот и не му е баш само форум.
Алал му вера на девојчетооооооооооооо,дај боже да успеала и да ги слече на камера :rofl

• Ми се допаѓа

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Сакам да кажам, големата иронија...
„Овде сме за забава“ еднаш кажаа некои кои потоа осудуваа затоа што некој цела година се забавувал со нив.
И ај оди не сакај го после :giggle

foREVer ме буни мојот аватар кај што има твои постови,на прв поглед се мислам мои се или на форевр :zelen

• Ми се допаѓа