Чет муабети (ти реков-ми рече)

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Точно дека никој никого не терал, ама нели, та овде сме за дружење и забава. Ми смо и бичемо фини, па кога ќе не фасцинира некој со своите размислувања, помалку или повеќе, барем на секунда сме се запрашале кој се крие зад мониторот.
Хипотетичка ситуација, имаш слични размислувања со член, ти оди муабетот низ играчницава, потоа почнува честа комуникација по ПП, разменувате информации за себе...ти кажеш која си, и на крај испадне дека си кажала на фиктивна личност со живот измислен посебно за на форум и сета слика за неа ти се сведува на еден прашалник.
Од една страна знам оти ќе кажеш би и’ се поклонила поради тоа што успеала да измами многумина, но денес интернет измамата е прелесна, посебно на анонимен форум...а за другово, сите знаеме дека границата меѓу генијалност и лудило е претенка.

Едит: Доста криев, јас сум Emo Lover...
Јас од ко сум дојден на форумов те терам да ми се отвориш, ама ти не и не, и не попушташ и не...само ми даваш некој лажни реални профили. Ак не е така ај признај пред сите дека не беше во фторникот во Дербеште на чешмите во 7 оклок а.м. туку ме остај јас таму со радиото под мишка и песната врања коња јавам јас одам по невестата, на рипит да ја слушам...и сите селани помислиа дека сум забегал со паметот кога реков дека сум дојден по Електра, еден дури ми рече- синко такви старовремени имиња ние во селово наше одамна ги исфрливме од употреба, ти се имаш помешано во локацијата со Ракотинци.

Пс. јас сум Froska Frosina

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
кажите бе нешто...или 2 минутен молк во чест на „откритието“ на векот.
Пошо викаш иам 2 минути, ќе го искористам тоа најповолно.

Продаам точак Рог - југоловенско производство, металик со предна и задна кочница, ѕвонче. Предната ѕивана троа подзаебуе, иначе во одлична состојба - поминати 10 000 километри. Цена по договор.

Како звучи ова за 2 минути?

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Пошо викаш иам 2 минути, ќе го искористам тоа најповолно.

Продаам точак Рог - југоловенско производство, металик со предна и задна кочница, ѕвонче. Предната ѕивана троа подзаебуе, иначе во одлична состојба - поминати 10 000 километри. Цена по договор.

Како звучи ова за 2 минути?
Ко да си изгубил осет за време и ми кажуваш буква по буква, секоја буква за една секунда.:D