Чет муабети (ти реков-ми рече)

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Би сакала да ја слушнам и другата страна (за прашањето мое де). Не очекувајте од мене никаков коментар во врска со тоа, прашав само зашто стварно ми падна чудно, овој пат признавам дека радознала бев иако знам дека не треба да ме засега тоа.

melpomena и јас се збунив неколку пати вечерва, и кога ги загледав подобро - доста се слични аватариве.
А тебе уште те нема во темата таму. (worried)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Би сакала да ја слушнам и другата страна (за прашањето мое де). Не очекувајте од мене никаков коментар во врска со тоа, прашав само зашто стварно ми падна чудно, овој пат признавам дека радознала бев иако знам дека не треба да ме засега тоа.

melpomena и јас се збунив неколку пати вечерва, и кога ги загледав подобро - доста се слични аватариве.
А тебе уште те нема во темата таму. (worried)

:DАј види

мене ми е сеедно што ке напише другата страна.
пробував безброј пати да разговарам

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Кога ви е пазарен ден во Дебриште, тогаш сакам да дојдам. А на твоите ќе им понудам нешто шо не можат да одбијат (во Египет кога учествував на то светското- натпреварот за најбрз молзач, како победник- камила ми дадоа).. е неа ќе ја дадам за тебе.
За Радојка нема да коментирам, зошо офтопик ќе сум, а и не си толку повредена, знам дека имаш ти нерви како спомен темелник цврсти...јас таква жена барам, да ја нервирам- ама да не и се познават.
Бањиште! |-(
Поромантичен гест немам сретнато од времето кога Кенеди го поклони(л) пола мозок на жена му во скут. :rolleyes:
Ќути ко имам цврсти нерви, да имав цврста груда ко онаа во Диктаторот, тогаш тешко тебе ќе беше.