Чет муабети (ти реков-ми рече)

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
The_Mayor, јас мислам се договоривме со мандолинче да дојдеш, не со радио. Ти на многу лесен начин сакаш!
Мене дома за 20 крави размена не ме дадоа, сигурно нема за една песна на касетофон снимена да ме дадат!
Јас те посматрав од кај бањите горе, а ти се вртеше по Радојка кога ти ја креваше футата. И тогаш јас со скршено срце го пратив селанецот да ти ја каже приказната околу моето непостоење. :place
Кога ви е пазарен ден во Дебриште, тогаш сакам да дојдам. А на твоите ќе им понудам нешто шо не можат да одбијат (во Египет кога учествував на то светското- натпреварот за најбрз молзач, како победник- камила ми дадоа).. е неа ќе ја дадам за тебе.
За Радојка нема да коментирам, зошо офтопик ќе сум, а и не си толку повредена, знам дека имаш ти нерви како спомен темелник цврсти...јас таква жена барам, да ја нервирам- ама да не и се познават.

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Овде пишував за ,,фактите,,изнесени за мојата приватност господине хехасто.
А ваљда знам која сум и кај сум се родила :D
Јас никаде не реков кој е во право кој не.
Само напомнав дека оние кои ги обвинуваа најмногу останатите дека ,,ова е само форум брат,,:eek:тие уствари најмногу му верувале на форумов.
И баш ми е мило што се докажа конечно дека е така.
веке ми беше здосадила реченицата,,ова е само форум брат,,поготово од некој за кој апла се приметуваше дека форумот и не му е баш само форум.
Алал му вера на девојчетооооооооооооо,дај боже да успеала и да ги слече на камера :rofl
За твојата? Јас па мислев дека за таа другата момичка збориме.
Не му верувале на форумот. Да останеле тие ствари на форумот(потенцирам,на форумот сите сме анонимни),немало да дојде до ова. Фората е што со одредени луѓе одредената мистична секси веѓа отишла троа подалеку.
Што е за тебе "само форум"? Дефинирај ми. Зошто на секој форум се откриваат многу ствари.
Штета,да ти кажам ја би и се слекол на камера,веруем дека ти би фрлила некој денар за моја слика. Којзнае,можда ќе проработи хемијатa :D

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
и такаааа .. сите си ги испокажаа двојните профили кои не постојат, само да испаднеме нели .. таман.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
За твојата? Јас па мислев дека за таа другата момичка збориме.
Не му верувале на форумот. Да останеле тие ствари на форумот(потенцирам,на форумот сите сме анонимни),немало да дојде до ова. Фората е што со одредени луѓе одредената мистична секси веѓа отишла троа подалеку.
Што е за тебе "само форум"? Дефинирај ми. Зошто на секој форум се откриваат многу ствари.
Штета,да ти кажам ја би и се слекол на камера,веруем дека ти би фрлила некој денар за моја слика. Којзнае,можда ќе проработи хемијатa :D
Тие муабети се малку поодамнешни.
Таа не е моја реченица,си има соодветни теми за се,не мачи ме да прераскажувам оти нема да е валидно.
Тоа ке е рекла казала од мој аспект,а најдобро е кога сам ке си прочиташ,ако не е испревртено од модераторот.
Малку не си баш во тек со случувањата кои се случуваа баш пред ти да се регистрираш.
Пари за слики не давам,еден нека потврди ако воопштто имам побарано :sreken а ни ти не си нешто по посебен :mstickle

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Тие муабети се малку поодамнешни.
Таа не е моја реченица,си има соодветни теми за се,не мачи ме да прераскажувам оти нема да е валидно.
Тоа ке е рекла казала од мој аспект,а најдобро е кога сам ке си прочиташ,ако не е испревртено од модераторот.
Малку не си баш во тек со случувањата кои се случуваа баш пред ти да се регистрираш.
Пари за слики не давам,еден нека потврди ако воопштто имам побарано :sreken а ни ти не си нешто по посебен :mstickle
Многу си ме видела ти па да кажеш дали сум посебен :D