Ти фали -SK на крајот. Она беше TIGERWOMAN31SKMA NE STE NORMALNI!!!!
(AJ SEA MESAJTE ME SO TIGERWOMAN31)
Ти фали -SK на крајот. Она беше TIGERWOMAN31SKMA NE STE NORMALNI!!!!
(AJ SEA MESAJTE ME SO TIGERWOMAN31)
Не сум видела и не влечи ме за јазик пред сите да напишам дека богами не сум ни прочиталаМногу си ме видела ти па да кажеш дали сум посебен![]()
Видиш,а ја радим ту ко црнац за твоја медаљаНе сум видела и не влечи ме за јазик пред сите да напишам дека богами не сум ни прочитала![]()
Ејј жити се не вади медаљи сеа, ќе испадне дека сите сме се нафукале со допинг.Видиш,а ја радим ту ко црнац за твоја медаља![]()
Пак си грешка,јас не знам што е медаља.Видиш,а ја радим ту ко црнац за твоја медаља![]()
Би сакала да ја слушнам и другата страна (за прашањето мое де). Не очекувајте од мене никаков коментар во врска со тоа, прашав само зашто стварно ми падна чудно, овој пат признавам дека радознала бев иако знам дека не треба да ме засега тоа.
melpomena и јас се збунив неколку пати вечерва, и кога ги загледав подобро - доста се слични аватариве.
А тебе уште те нема во темата таму.![]()
Па коа ништо не знаеш,што толку се трудиш?Пак си грешка,јас не знам што е медаља.до кога ке ги мешаш стфарите?
Бањиште!Кога ви е пазарен ден во Дебриште, тогаш сакам да дојдам. А на твоите ќе им понудам нешто шо не можат да одбијат (во Египет кога учествував на то светското- натпреварот за најбрз молзач, како победник- камила ми дадоа).. е неа ќе ја дадам за тебе.
За Радојка нема да коментирам, зошо офтопик ќе сум, а и не си толку повредена, знам дека имаш ти нерви како спомен темелник цврсти...јас таква жена барам, да ја нервирам- ама да не и се познават.