Сигурно и одлуката за твојот потпис, влијаела после таа перверзна вечер.
Многу си бил паметен, на дада убавиот
Сигурно и одлуката за твојот потпис, влијаела после таа перверзна вечер.
брзо јади семки од тиква, најизразитите атрибути со тоа се праваат, и биди поактивна во темата за затегнување на задници.
со лош карактер и ѕвер во кревет- ова требаше да го постирам во темата за осамени срца, ама еве решив да сум офтопик, бидејќи сум лошко.Многу си бил паметен, на дада убавиот
епа ако сакаш да му укажеш дирекно, оди утре купи му една бомбоњера 40x50 сантими и пуштиму ја анонимно по такси...ама чекај не можит така, ќе помислит дека некој му укажува љубов на 02.02... не можит анонимно ти да му ја доставиш дирекно и да му изрецитираш од поезијава јас шо ќе ти ја кажам:абе шо семките само сиски се, неќам јас со сиски да го заведувам за задникот веќе работиме на случајот
епа ако сакаш да му укажеш дирекно, оди утре купи му една бомбоњера 40x50 сантими и пуштиму ја анонимно по такси...ама чекај не можит така, ќе помислит дека некој му укажува љубов на 02.02... не можит анонимно ти да му ја доставиш дирекно и да му изрецитираш од поезијава јас шо ќе ти ја кажам:
Како гром од ведро небо, како леген вода врела
ти бе мене шутрак еден, со поглед во срце ме стрела.
Со дискретен поглед, како од чоколадна торта фил
да бидиме јас и ти пар, ќе те викам мој најмил.
епа домаму ќе му појдиш бе, пред врата, динг донг, добар ден.... добар ден, јас сум Сара тринајсет тука е Змејко? Тука е!свиџа ми се, ама работава е што е многу срамежлив, ми бега.
епа домаму ќе му појдиш бе, пред врата, динг донг, добар ден.... добар ден, јас сум Сара тринајсет тука е Змејко? Тука е!
Ај ак сакате викнете го имам пратка за него , во карго Кичево работам....и ќе го викнат. Е кога ќе го викнат , немат бегање, од домаму не мојт да избегат, а и да избегат малолетен е , одма вполиција ќе го пријавиме.
Епа ко така во недела пали автобусот и домаму дирекно...ако не знаеш кај живее, ко ќе те прашат Здраво Сара 13 шо прајш? Ти речи му абе гледам нешо на гугле мапс, дај кажи улицата твоја да проверам дали ја имат случајно- и ќе го заебиш, и ќе му појдиш.не е малолетен, не живее Кичево и не можам благо да му носам шеќераш е...ко ти викам јас си имам проблеми...
Епа ко така во недела пали автобусот и домаму дирекно...ако не знаеш кај живее, ко ќе те прашат Здраво Сара 13 шо прајш? Ти речи му абе гледам нешо на гугле мапс, дај кажи улицата твоја да проверам дали ја имат случајно- и ќе го заебиш, и ќе му појдиш.
Ко така заборај на бомбоњерата, купиму една вреќа брашно пченкарно, ставија на рамо и пред врата... нека си меси црн леб, убо било за шекерашите.
И нагласи му дека ти си бунтовник и против владата, законот за малолетници не те засегат планираш да го прекршиш.
посетувај ја темата вежби за грб, и вежбај... јас и Trajche вака викаме: шо е 50 кила на рамо, пичкин дим.во недела не можам, на математика сум, автобуси си има за имање ама треба да прашам како оди линијата за до таму во колку саатот ова она, си треба информации.ако не дома, на работа ќе му појдам тоа барем го знам...ама со брашното некако тешко, како ќе го довлечкам? а за бунтовник знае дека сум доволно.