Мајорот е надуванА што ви беше ичера ? Надувасте се онлајн на скајп, побрљавесте и двоицата,ке полудите едн за другога, знам како е : )
А имаше нешто за ноу годинку или преко скајп се разлапасте
Можда сака садомазо, можда сака да га надуваш издуваш и прекуваш : ) пробај сфашта сс њега, чудан момак еМајорот е надуван![]()
ај ке размислам за до лето штом викаш дека вредиМожда сака садомазо, можда сака да га надуваш издуваш и прекуваш : ) пробај сфашта сс њега, чудан момак е
Ама вреди ; )
може и Весна1992 да даде некој совет нели ?
а како да го шармирам ?ЧИМ Е МОЈОТ НАЈГОЛЕМ ФАН МОРА ДА Е НАЈГОЛЕМО ДУШИЧЕ НА ЦЕЛ СВЕТ
СКОКНИ ДО КАЈ НЕГО И ШАРМИРАЈ ГОА ДО ГОДИНА СВАДБА
јас кума ќе сум"
The_Mayor мене ќе ме прај прва жена, така да не се врткајте многу многу околу негоа како да го шармирам ?
и мене така ме лажешеThe_Mayor мене ќе ме прај прва жена, така да не се врткајте многу многу околу него![]()
Ашкол сум море моме аферим, шо убо ми дојде на душичкава после ваков лаф муабет.The_Mayor мене ќе ме прај прва жена, така да не се врткајте многу многу околу него![]()
Султанот, во харемот има место за сите...ама шо би рекол Мартин Вучич поетски низ стих и еден здив- харем мене ми е џабе харем ако не си ти тинтири минтири...зато немој да се откажуваш од вакви тајни вечери и денсинзи.и мене така ме лажеше...е сега тотално се откажувам
![]()
Ашкол сум море моме аферим, шо убо ми дојде на душичкава после ваков лаф муабет.
![]()
Султанот, во харемот има место за сите...ама шо би рекол Мартин Вучич поетски низ стих и еден здив- харем мене ми е џабе харем ако не си ти тинтири минтири...зато немој да се откажуваш од вакви тајни вечери и денсинзи.
![]()