Мајорот е надуванА што ви беше ичера ? Надувасте се онлајн на скајп, побрљавесте и двоицата,ке полудите едн за другога, знам како е : )
А имаше нешто за ноу годинку или преко скајп се разлапасте
Можда сака садомазо, можда сака да га надуваш издуваш и прекуваш : ) пробај сфашта сс њега, чудан момак еМајорот е надуван
ај ке размислам за до лето штом викаш дека вредиМожда сака садомазо, можда сака да га надуваш издуваш и прекуваш : ) пробај сфашта сс њега, чудан момак е
Ама вреди ; )
може и Весна1992 да даде некој совет нели ?
а како да го шармирам ?ЧИМ Е МОЈОТ НАЈГОЛЕМ ФАН МОРА ДА Е НАЈГОЛЕМО ДУШИЧЕ НА ЦЕЛ СВЕТ
СКОКНИ ДО КАЈ НЕГО И ШАРМИРАЈ ГО А ДО ГОДИНА СВАДБА
јас кума ќе сум"
The_Mayor мене ќе ме прај прва жена, така да не се врткајте многу многу околу негоа како да го шармирам ?
и мене така ме лажеше ...е сега тотално се откажувамThe_Mayor мене ќе ме прај прва жена, така да не се врткајте многу многу околу него
Ашкол сум море моме аферим, шо убо ми дојде на душичкава после ваков лаф муабет.The_Mayor мене ќе ме прај прва жена, така да не се врткајте многу многу околу него
Султанот, во харемот има место за сите...ама шо би рекол Мартин Вучич поетски низ стих и еден здив- харем мене ми е џабе харем ако не си ти тинтири минтири...зато немој да се откажуваш од вакви тајни вечери и денсинзи.и мене така ме лажеше ...е сега тотално се откажувам
Ашкол сум море моме аферим, шо убо ми дојде на душичкава после ваков лаф муабет.
Султанот, во харемот има место за сите...ама шо би рекол Мартин Вучич поетски низ стих и еден здив- харем мене ми е џабе харем ако не си ти тинтири минтири...зато немој да се откажуваш од вакви тајни вечери и денсинзи.