Љубовни проблеми

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
никој не ми дава совет дали тоа значи дека невреди трудот вложен за тебе :zelen
Аха не значит, не си ги прашала правилните луѓе дали вредам...еве на пример parvati нека кажи, и совет нека дајт.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Aaaaa alba aaaaaaaa : ) заебана нова година ти се дешавало тебе
Кд би мене прашувале ја што мислу за Мајора , pff.. дечко ти е дечко ипол ( пола му га нема )
Он ти е да га грабнеш и да бегаш, и да забраиш да га грабнеш нема мноо да се поебеш, а и да га грабнеш и тк ке се поЕбеш : ) hahahah OН ти е онј сок, у стакло, како беше, Вива, не, фруктал де : ) Од помаранџу изглеами беше, нинџахолично настроен брусли боди или бебидол билдер, Албо да не забегују, следеќо иденње у Охрид рипај му у гњездо, а до тк скајпате се како луди
Поздраф нездраф

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Aaaaa alba aaaaaaaa : ) заебана нова година ти се дешавало тебе
Кд би мене прашувале ја што мислу за Мајора , pff.. дечко ти е дечко ипол ( пола му га нема )
Он ти е да га грабнеш и да бегаш, и да забраиш да га грабнеш нема мноо да се поебеш, а и да га грабнеш и тк ке се поЕбеш : ) hahahah OН ти е онј сок, у стакло, како беше, Вива, не, фруктал де : ) Од помаранџу изглеами беше, нинџахолично настроен брусли боди или бебидол билдер, Албо да не забегују, следеќо иденње у Охрид рипај му у гњездо, а до тк скајпате се како луди
Поздраф нездраф
а штом пола му го нема не бива работа (facepalm)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
За памет ти збору ма : ) боље за тебе, ке га вртиш како сакаш, на коју страну сакаш и у било коју позу : )

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor