Луѓе ми треба совет како да го освојам The_Mayor, јас лудо сум заљубена во него, неможам да престанам да мислам на него.
никој не ми дава совет дали тоа значи дека невреди трудот вложен за тебеЛеле, не знам јас ако ме прашувате мене ,јас не давам совети.
Аха не значит, не си ги прашала правилните луѓе дали вредам...еве на пример parvati нека кажи, и совет нека дајт.никој не ми дава совет дали тоа значи дека невреди трудот вложен за тебе
а штом пола му го нема не бива работаAaaaa alba aaaaaaaa : ) заебана нова година ти се дешавало тебе
Кд би мене прашувале ја што мислу за Мајора , pff.. дечко ти е дечко ипол ( пола му га нема )
Он ти е да га грабнеш и да бегаш, и да забраиш да га грабнеш нема мноо да се поебеш, а и да га грабнеш и тк ке се поЕбеш : ) hahahah OН ти е онј сок, у стакло, како беше, Вива, не, фруктал де : ) Од помаранџу изглеами беше, нинџахолично настроен брусли боди или бебидол билдер, Албо да не забегују, следеќо иденње у Охрид рипај му у гњездо, а до тк скајпате се како луди
Поздраф нездраф
па и ја за памет ти зборимЗа памет ти збору ма : ) боље за тебе, ке га вртиш како сакаш, на коју страну сакаш и у било коју позу : )