Љубовни проблеми

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Знате што се случи. Сношти си седеме на Фејсбук и ми вели дека чистел снег и некоја баба му дала 500€. А јас принтав многу настава и се нервирав што немам празни листови. Тој ми рече епа така ти е кога учиш јас не учам јас онака си заработувам. Тоа ме здоболе зошто знам дека без школо немаш сигурна работа па дури и во Белгија. И така јас контра му удрив.
Сабајле гледам се блокирал на фб и ми напишал оти немал да го земе станот кој требаше да го потпише. Ќе спиел надвор и ако замрзнал јас сум била крива. Побрка се детето. И на крај вика да му се извинам за ова па после ќе размислел за станот.

Болен човек

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
МиГ 21 Elena Salvatore ... И сите други кои ми дававте совет благодарам но колку и да сум лавица колку и да сум јака не издржав. Ме сруши начисто. Имав скоро нервен слом. Му раскинав.

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
  • Ми се допаѓа
Реакции: Electra and Saladin

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Знате што се случи. Сношти си седеме на Фејсбук и ми вели дека чистел снег и некоја баба му дала 500€. А јас принтав многу настава и се нервирав што немам празни листови. Тој ми рече епа така ти е кога учиш јас не учам јас онака си заработувам. Тоа ме здоболе зошто знам дека без школо немаш сигурна работа па дури и во Белгија. И така јас контра му удрив.
Сабајле гледам се блокирал на фб и ми напишал оти немал да го земе станот кој требаше да го потпише. Ќе спиел надвор и ако замрзнал јас сум била крива. Побрка се детето. И на крај вика да му се извинам за ова па после ќе размислел за станот.

Болен човек
Изгледа и ти и тој не сте доволно созреани за една стабилна врска.
Удирање контра.
Плескање така нахално од негова страна дека заработуел а ти не.
ФБ врска повеќе од тет а тет/блок, поук, пораките што ти ги пратил + индиректно побарал да ти се извини преку истите.
Мислам дека ова ни на 16 години го нема. На 20 од твоја страна, а 20 и кусур од негова па ич.

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Изгледа и ти и тој не сте доволно созреани за една стабилна врска.
Удирање контра.
Плескање така нахално од негова страна дека заработуел а ти не.
ФБ врска повеќе од тет а тет/блок, поук, пораките што ти ги пратил + индиректно побарал да ти се извини преку истите.
Мислам дека ова ни на 16 години го нема. На 20 од твоја страна, а 20 и кусур од негова па ич.

Различни карактери. Не го сакам. Кога некого не сакаш џабе ти е се. И фала богу што раскинав

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Нема шанси. Нон стоп ми се заканува дека сега ќе се убиел. Но не попуштам. Не му враќам
Ако не го сакаш зошто му правиш така?
Повикај го на муабето, земете вино кажи му што мислиш за него, кажи му дека нема што да бара кај тебе дека стварно не го сакаш, помогни му во нешто за да се утеши, испијте го виното и разделете се, а не така дивјачки у твој стил, имај почит направи го тоа, после тоа е негова грижа.