Љубовни проблеми

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Да бе, еве ке се убие? Дај не ме зајбавај, ова е изговор колку и значи а колку малце се заедно, затоа и велам на девојчето внимание да посвети на него и ако немало секс, обавезно, бидејки не постои врска без секс.

Абе не е се во сексот. Имавме секс Али не се гледа човек каков е на карактер додека се секса

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Имале сме секс да. Па пишувам да. И не сметам дека е превара тоа. Секаде ме прате по нет Фала богу не знае македонски тука да влезе.
Тоа е, многу се заљубил и му смете тоа, ако сакаш да си го задржиш и да бидате заедно ти треба многу да се препуштиш и посветиш на него, ако не - тогаш батали го за да му биде полесно, бидејки му ја отежнуваш секоја ситуација вака.
Со лесно.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Да бе, еве ке се убие? Дај не ме зајбавај, ова е изговор колку и значи а колку малце се заедно, затоа и велам на девојчето внимание да посвети на него и ако немало секс, обавезно, бидејки не постои врска без секс.
Погрешно мислење ама не ти се мешам.

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Внимавај на деталите кои ги прави. Да не бидеш ти жртвата наместо тој, толку од мене, за да не те збуниме со другиов советувач па да направиме каша-попара :)

Абе сега е мирна ситуацијата. Само што на секој збор се сомнева во мене. А јас одамна немав врска и малце послободно ја гледа врската. А за него е нешто свето, големо и озбилно

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Абе сега е мирна ситуацијата. Само што на секој збор се сомнева во мене. А јас одамна немав врска и малце послободно ја гледа врската. А за него е нешто свето, големо и озбилно
Ако го сакаш и ти, мораш да му вратеш на ист начин.
Поздрав и со лесно.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Озбилноста не се изразува во врзување, гушење и недоверба. Неможеш ти да натераш човек да нема свои мислења на форуми само затоа што е во врска. Ниту да не контактира со луѓе со којшто контактирал претходно. Јас сум во брак(поозбилно од тоа амин) па треба ли на жена ми да и пречи тоа што зборувам со тебе за ова?
Или пак што сум напишал еротичка колумна? Зошто да и’ пречи... Ако кријам нешто нека и’ пречи, ама ако се’ е на виделина нема што да пречи.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Озбилноста не се изразува во врзување, гушење и недоверба. Неможеш ти да натераш човек да нема свои мислења на форуми само затоа што е во врска. Ниту да не контактира со луѓе со којшто контактирал претходно. Јас сум во брак(поозбилно од тоа амин) па треба ли на жена ми да и пречи тоа што зборувам со тебе за ова?
Или пак што сум напишал еротичка колумна? Зошто да и’ пречи... Ако кријам нешто нека и’ пречи, ама ако се’ е на виделина нема што да пречи.
THIS!!!
Весна, најсериозно прочитај го ова, и ако оној онаму ти го нарушува твоето најинтимно делче од себе - твојот начин на размислување и произнесување пред другите, без притоа ти како личност да си неспособна и да не можеш да му кажеш дека тоа ти пречи, слободно закажете на матично и преселетесе во Авганистан.

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
THIS!!!
Весна, најсериозно прочитај го ова, и ако оној онаму ти го нарушува твоето најинтимно делче од себе - твојот начин на размислување и произнесување пред другите, без притоа ти како личност да си неспособна и да не можеш да му кажеш дека тоа ти пречи, слободно закажете на матично и преселетесе во Авганистан.

Вие не ме свативте мене. Тој е љубоморен затоа што јас порано многу пишував послободно со личности од Интернет. Тие луге му го дојавиле тоа. А и на твитер јавно пишував во врска со сексот и тоа беше само зезање. Но тој го сфати сериозно. Тогаш настана каша попара.