Олабаи го. Сериозно, ако е толку опседнат со твоите мали девиации, олабај го. Ако не можеш, омажи се со него. Да биде работата комплетна и да може да те малтретира и законски.Еве ме мене пак со еден проблем. Си имам дечко веќе пола месец. Пред тоа не се знаевме добро. Но некако бидна. Проблемот е во тоа што тој почнал на сите друштвени мрежи да ме прати. На твитер се имам зезаме со некои дечки и тоа му сметало. Јас сум била негова, во озбилна врска сме биле. Ако некој му пише нешто за мене одма ме прашува. Воопшто немам доверба во мене. Вели веќе се има изгорено од други девојки и затоа е таков. Но јас не му дадов причина да е таков. Кога ќе видам порака од него се нервирам. Неможам веќе. Ме осудува за нешто што не е точно.
Олабаи го. Сериозно, ако е толку опседнат со твоите мали девиации, олабај го. Ако не можеш, омажи се со него. Да биде работата комплетна и да може да те малтретира и законски.
Не е рано.Мислиш да го оставам ? Може е таков оти не сме се запознале добро. А да се мажам рано е
Не е рано.
А да го олабавиш - да го седнеш на муабет. Ако не сака, да го баталиш.
Не си му интересна а изгледа дека сака да биде со тебе. Докажи му го спротивното, демантирај го, изненадувај го, стекни му доверба, не го лажи, истото и он нека ти го направи, и олади со дечкиве, имаш нов дечко, земај со него се зезај крој плановите за утре другиден, гледајте филмови. Ти шо сакаш? Да си во врска со него ама така и ај сеа ке се зезам на нет со било кој? -НЕ.Еве ме мене пак со еден проблем. Си имам дечко веќе пола месец. Пред тоа не се знаевме добро. Но некако бидна. Проблемот е во тоа што тој почнал на сите друштвени мрежи да ме прати. На твитер се имам зезаме со некои дечки и тоа му сметало. Јас сум била негова, во озбилна врска сме биле. Ако некој му пише нешто за мене одма ме прашува. Воопшто немам доверба во мене. Вели веќе се има изгорено од други девојки и затоа е таков. Но јас не му дадов причина да е таков. Кога ќе видам порака од него се нервирам. Неможам веќе. Ме осудува за нешто што не е точно.
Не старински, така се чувствува, затоа.Ќе го седнам не се секирај. Се обидов еднаш ама многу старински размислува. Мислам баба ја слушам.
Слушај батко што ќе ти каже сега. Тоа е прв знак на болно љубоморна личност. Бегај подалеку. Затоа што такви личности не знаат како ќе реагираат во наредна ситуација. Некој ден ќе бидете излезени ќе те погледне некој настрана, или ќе го испотепа него или тебе...Еве ме мене пак со еден проблем. Си имам дечко веќе пола месец. Пред тоа не се знаевме добро. Но некако бидна. Проблемот е во тоа што тој почнал на сите друштвени мрежи да ме прати. На твитер се имам зезаме со некои дечки и тоа му сметало. Јас сум била негова, во озбилна врска сме биле. Ако некој му пише нешто за мене одма ме прашува. Воопшто немам доверба во мене. Вели веќе се има изгорено од други девојки и затоа е таков. Но јас не му дадов причина да е таков. Кога ќе видам порака од него се нервирам. Неможам веќе. Ме осудува за нешто што не е точно.