Љубовни проблеми

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Еве ме мене пак со еден проблем. Си имам дечко веќе пола месец. Пред тоа не се знаевме добро. Но некако бидна. Проблемот е во тоа што тој почнал на сите друштвени мрежи да ме прати. На твитер се имам зезаме со некои дечки и тоа му сметало. Јас сум била негова, во озбилна врска сме биле. Ако некој му пише нешто за мене одма ме прашува. Воопшто немам доверба во мене. Вели веќе се има изгорено од други девојки и затоа е таков. Но јас не му дадов причина да е таков. Кога ќе видам порака од него се нервирам. Неможам веќе. Ме осудува за нешто што не е точно.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Еве ме мене пак со еден проблем. Си имам дечко веќе пола месец. Пред тоа не се знаевме добро. Но некако бидна. Проблемот е во тоа што тој почнал на сите друштвени мрежи да ме прати. На твитер се имам зезаме со некои дечки и тоа му сметало. Јас сум била негова, во озбилна врска сме биле. Ако некој му пише нешто за мене одма ме прашува. Воопшто немам доверба во мене. Вели веќе се има изгорено од други девојки и затоа е таков. Но јас не му дадов причина да е таков. Кога ќе видам порака од него се нервирам. Неможам веќе. Ме осудува за нешто што не е точно.
Олабаи го. Сериозно, ако е толку опседнат со твоите мали девиации, олабај го. Ако не можеш, омажи се со него. Да биде работата комплетна и да може да те малтретира и законски.

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Олабаи го. Сериозно, ако е толку опседнат со твоите мали девиации, олабај го. Ако не можеш, омажи се со него. Да биде работата комплетна и да може да те малтретира и законски.

Мислиш да го оставам ? Може е таков оти не сме се запознале добро. А да се мажам рано е

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Не е рано.
А да го олабавиш - да го седнеш на муабет. Ако не сака, да го баталиш.

Ќе го седнам не се секирај. Се обидов еднаш ама многу старински размислува. Мислам баба ја слушам.

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Весне не може секој ко нас да размислува...разбери го тоа.Така е воспитуван.Ај терај со него.Со срека да ви е.

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Не си му интересна а изгледа дека сака да биде со тебе. Докажи му го спротивното, демантирај го, изненадувај го, стекни му доверба, не го лажи, истото и он нека ти го направи, и олади со дечкиве, имаш нов дечко, земај со него се зезај крој плановите за утре другиден, гледајте филмови. Ти шо сакаш? Да си во врска со него ама така и ај сеа ке се зезам на нет со било кој? -НЕ.
Препушти му се на него, обрнуви му внимание и така. Се зборам за тоа ако сакаш да имаш врска со него, а ако нејкеш поарно остај го, да си го живее животот.

Со лесно.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Слушај батко што ќе ти каже сега. Тоа е прв знак на болно љубоморна личност. Бегај подалеку. Затоа што такви личности не знаат како ќе реагираат во наредна ситуација. Некој ден ќе бидете излезени ќе те погледне некој настрана, или ќе го испотепа него или тебе...

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati