Да знам и јас, па да ви кажам
Со типот сме заедно повеќе од еден месец ама сето се сведува на гледање само кога тој е во нашиот град( да потенцирам живееме во ист град а тој студира во Скопје, што е и повеќе таму). Значи додека сме заедно ни е прекрасно и повеќе од тоа, али утре дента нема повици, ниту СМС најчеста комуникација ни е ФБ за жал. Се тешам дека е тоа нормално демек као уште почеток али не знам на каде би можело да иде сево ова. Изговорот на ова тема е : Не сум навикнат, не дека не мислам на тебе али немам навика да го кренам моб и да те побарам бла бла и демек ќе се потрудам да го поправам тоа... К***ц од поправките негови. Сепак супер дете е и би сакала да формирам некоја врска со него али не гледам иднина во сето ова, претераниот ладен однос ме убива иако не сум заљубена. А да, се гледавме и лани околу месец и половина али прекинавме „благодарение“ на мене, бидејќи не ми беше мн мн по ќеиф а и си бев заљубено во друг, па во него гледав лек за лечење рани
... си беше тој упорен и сакаше да продолжиме ама јас го одјебував со некои безсмислени изговори скоро 10 месеци и на крајот пак решив да бидам со него и сега изгледа како тој да ми враќа за сето тоа
Има разлика помеѓу ланското гледање и сега, за тоа свесни сме и двајцата дека сега е малку „псоериозно“ али сепак не е тоа што може да се дефинира како врска.... имал ли некој некое слично искуство??
ве молам форумџии помагајтееее!!