посетувај ја темата вежби за грб, и вежбај... јас и Trajche вака викаме: шо е 50 кила на рамо, пичкин дим.
не викам не, ќе пробам..а слушај што да облечам? зш ко ќе ме види треба впечаток добар да му оставам.
посетувај ја темата вежби за грб, и вежбај... јас и Trajche вака викаме: шо е 50 кила на рамо, пичкин дим.
немој да си се облекла како за на рингишпил или пак со дресот како за на утакмица.не викам не, ќе пробам..а слушај што да облечам? зш ко ќе ме види треба впечаток добар да му оставам.
мајорееее, перверзњаку ниеденнемој да си се облекла како за на рингишпил или пак со дресот како за на утакмица.
Некако помалку пристојно облечи се да ти дојдат на израз атрибутите , и ти кажав само семки од тиква му е мајката и за 5 месеци сам ќе те барат...ете на пример како на профил пикчарот шо си и со еден јак парфем изнапрскај се секаде, и мислам дека кога ќе те видит така облечена со вреќата пченкарно брашно под мишка, на газ ќе паднит, просторот и времето ќе му се запрат во ист миг, и шеќерот ќе му се кренит а вероватно и еден друг мускул наречен орган или северен или пол, полов де мислев.
Пс. Да бев јас како тебе на профилот, од возбуда немаше да се тргнам од пред огледало, секој ден за цицки ќе се фаќав и еден споменар ќе си почнев да си пишувам за секој перверзен покрет пред огледало.
Не ме критикувај, гледаш сакам да ти помогнам во проблемот. Еве доказ дека сум озбилен:мајорееее, перверзњаку ниеден
не знам што ќе правам, најверојатно ќе облечам нешто мини, никако макси..космите ќе ги распуштам, ќе ги навиткам, тоа локните да ми паѓаат преку рамо до половина, штиклата јака 15ка, ноџето да пука..абе ќе го стегнит срцето вака на душа ќе требат да го носа..ништо, друго чаре ќе мора да се бара.
Не ме критикувај, гледаш сакам да ти помогнам во проблемот. Еве доказ дека сум озбилен:
Па оваа облека ти е за сите пригоди, во неа би се чустувала ивишно, комотно, деловно, еротски, дури и како за на панаѓур (само што нема шеќерна волна во раката, бидејќи симпатијата ти е шеќераш, но затоа може да држиш жетони за сите вртелешки).и шо сега, вака планираш да му појдам?
Па оваа облека ти е за сите пригоди, во неа би се чустувала ивишно, комотно, деловно, еротски, дури и како за на панаѓур (само што нема шеќерна волна во раката, бидејќи симпатијата ти е шеќераш, но затоа може да држиш жетони за сите вртелешки).
Како моден критичар поготово на женските тела и облека, тврдам дека во ова плаво фустанче би изгледала како суперирона сензација во очите на за тебе достојниот- дотичниот господин.
Еве на пример да сум јас на негово место, ќе изговорам: Фала ти боже, господ здравје да ти дајт... и после јазикот до земја ќе го спуштам.
е сега ти шо си се затрескала во некој со слаби срциња...ќе помислам дека симпатијата ти е пензионер.абе работава е ти викам да не го стегнит срцето од возбуда, што му знајш можда слабо срце имат, неее не ризикувам.подобро ќе си облечам фармерчиња, блузиче на прерамчиња уствари зима е сега, џемперче некое и шибам..ама пак така можда немат да ме свидит..леелее маки брее.
е сега ти шо си се затрескала во некој со слаби срциња...ќе помислам дека симпатијата ти е пензионер.
е сега срце ама е со слабо срце, малку конфузно ми изгледат за читање, но нема врска ,да се навратиме на проблемот и адаптираме на сите факти укажани за него.ама јас не знам дали има слабо срце, само препоставувам, инаку далеку е од пензинер, малдо јако момче е енергично..ма срце е.