Љубовни проблеми

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
А СИ СЛУШНАЛ ДЕКА ТИЕ МАЖИШТАТА ДЕМЕК ШТО СЕ ПРААТ МНОГУ ГОЛЕМИ МАЖИШТА ДЕКА СЕ НУЛА ВО КРЕВЕТ И НА КАРАКТЕР?
многу читаш од тие квази научните "факти" низ порталиве... а ти кога си била со мажиште во кревет, па да изнесеш таков аргумент?

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
многу читаш од тие квази научните "факти" низ порталиве... а ти кога си била со мажиште во кревет, па да изнесеш таков аргумент?

Бев пред неполни 6 месеци :) уште ми струји неговата рака по моето тело ко ќе помислам :)

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
А СИ СЛУШНАЛ ДЕКА ТИЕ МАЖИШТАТА ДЕМЕК ШТО СЕ ПРААТ МНОГУ ГОЛЕМИ МАЖИШТА ДЕКА СЕ НУЛА ВО КРЕВЕТ И НА КАРАКТЕР?

убаво ти го кажа Весна Браво за неа :zelen

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Бев пред неполни 6 месеци :) уште ми струји неговата рака по моето тело ко ќе помислам :)
после 6 месеци ти струи неговата рака по твоето тело, и не бил мажиште и 0 во кревет?...Весна не биди контрадикторна после прв пост.
Ам ако бидиш уште 2-3 пати со него , трајни последици и вибрации ќе осеќаш меѓунозе, наредниве 5 години.

• Ми се допаѓа
Реакции: Ночной охотник

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
после 6 месеци ти струи неговата рака по твоето тело, и не бил мажиште и 0 во кревет?...Весна не биди контрадикторна после прв пост.
Ам ако бидиш уште 2-3 пати со него , трајни последици и вибрации ќе осеќаш меѓунозе, наредниве 5 години.

Па беше маж тоа сакав да кажам ;)

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
не знам како да го заведам едно момче..помагајтеее :rofl кој атрибут да го искористам? или само бут од атрибут? :D
брзо јади семки од тиква, најизразитите атрибути со тоа се праваат, и биди поактивна во темата за затегнување на задници.

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13