пази да не пукнеона је бомбаааа
хахахахахах аман нека не пукни поарно xDDDпази да не пукне
Сакам да прашам дали некој од вас а и се надевам дека некој знае што е СЕКТА ? Од Неготино една пријателка ми кажвеше дека некое момиче се зачленило во секта и ја терале да се самоубие или ке го убиале некој од семејството и таја напишала писмо и со кебе се фрлила од прозорец...
Со пријателките праевме муабет кој шо си направил ама не знаеа да ми објаснат ... Иначе фала многугнасна работа ми се тоа сектите и кај нас имало некои такви... тоа ти е како “здружение“ кое води најчесто до најлошите патишта во животот, мене тоа ми звучи на нешто демонско .. ај да не праиме на оваа тема муабет, морбидно е навистина ...
кога ќе ми текни само колку луѓе се самоубиле низ градов оти биле во СЕКТИ.. страшно!
За Неготино незнам ама за Богданци во тој регион имам слушнато од другарка има роднини таму и кажувеле тие како млади момчиња се самоубивале...Сакам да прашам дали некој од вас а и се надевам дека некој знае што е СЕКТА ? Од Неготино една пријателка ми кажвеше дека некое момиче се зачленило во секта и ја терале да се самоубие или ке го убиале некој од семејството и таја напишала писмо и со кебе се фрлила од прозорец...