хахахаахахх и ти ли за тоа ќе ме бараш? за садовите?како бе таканемој да ме разочаруваш да не се пишманам да те побарам за ...
![]()
![]()
![Јазиче :p :p](/images/emoji/tongueout_animated.png)
![Бакнеж :* :*](/images/emoji/kiss_animated.png)
хахахаахахх и ти ли за тоа ќе ме бараш? за садовите?како бе таканемој да ме разочаруваш да не се пишманам да те побарам за ...
![]()
![]()
Да де да мели во право си никој нема по никого да напага ама ке те прашам како би ти било тебе да те делат со братот/сестрата.
Да здодевно е тоа да ти се качуваат на глава и да те потценуваат ама можеби ти не знаеш а јас знам.
Родител е немаме право да ги напагаме нели?како што тие немаат право да не делат.
Лошо е чувството јбг.
Не родиле?па???тоа им дава право да те напагаат и да те игнорираат нели?
Кога не знаеш ситуации не зборувај на празно туку само прашај дали има причина за кажаното.
Ако немал човекот среќа да задржи една?Тоа е жиголо да оди со жени за пари, ама како што ги нарече спонзоруши ти дадов и јас таква споредба.
Ајде одговори ми дали ти би била со машко што сменило во 1 година отрпилика 10тина девојки?
Да не се разбериме погрешно... Немал муда а не среќаАко немал човекот среќа да задржи една?![]()
Имал муда како немал?Да не се разбериме погрешно... Немал муда а не среќа![]()
А што ако од тие 10 ниедна не била недомаќинка, сите домаќинки па не можеле да го поднесат него недомаќин?Имал муда како немал?
За да бидеш со 10 некогаш е потребно да си прашаш на 30тина места.
А да си прашаш пак треба муда нели.
Може од сите тие една не се погодила домакинка.Оти нели мажот е главата а жената вратот.![]()
Зборот беше за дали имал муда,а биле а не биле,јас не би кажала дека е до мудата.А што ако од тие 10 ниедна не била недомаќинка, сите домаќинки па не можеле да го поднесат него недомаќин?![]()