хахахаахахх и ти ли за тоа ќе ме бараш? за садовите?како бе така немој да ме разочаруваш да не се пишманам да те побарам за ...
хахахаахахх и ти ли за тоа ќе ме бараш? за садовите?како бе така немој да ме разочаруваш да не се пишманам да те побарам за ...
Да де да мели во право си никој нема по никого да напага ама ке те прашам како би ти било тебе да те делат со братот/сестрата.
Да здодевно е тоа да ти се качуваат на глава и да те потценуваат ама можеби ти не знаеш а јас знам.
Родител е немаме право да ги напагаме нели?како што тие немаат право да не делат.
Лошо е чувството јбг.
Не родиле?па???тоа им дава право да те напагаат и да те игнорираат нели?
Кога не знаеш ситуации не зборувај на празно туку само прашај дали има причина за кажаното.
Ако немал човекот среќа да задржи една?Тоа е жиголо да оди со жени за пари, ама како што ги нарече спонзоруши ти дадов и јас таква споредба.
Ајде одговори ми дали ти би била со машко што сменило во 1 година отрпилика 10тина девојки?
Да не се разбериме погрешно... Немал муда а не среќаАко немал човекот среќа да задржи една?
Имал муда како немал?Да не се разбериме погрешно... Немал муда а не среќа
А што ако од тие 10 ниедна не била недомаќинка, сите домаќинки па не можеле да го поднесат него недомаќин?Имал муда како немал?
За да бидеш со 10 некогаш е потребно да си прашаш на 30тина места.
А да си прашаш пак треба муда нели.
Може од сите тие една не се погодила домакинка.Оти нели мажот е главата а жената вратот.
Зборот беше за дали имал муда,а биле а не биле,јас не би кажала дека е до мудата.А што ако од тие 10 ниедна не била недомаќинка, сите домаќинки па не можеле да го поднесат него недомаќин?