Добро утро народе.
Не наидов на ваква тема па затоа се решив да ја отворам...
Без навреда до машките немојте да ме мавате со домати заради темава
За оваа тема ме потикна разните коментари од машки на други форуми,на фб топици...
Од секогаш ме интересирало ова.
Зошто мажите имаат повеке привилегии отколку женските.
Под ова мислам значи доколку машкото е со 895734564 женски тој е фраер а доколку женското излезе за брз период со двајца таа е к*рва.
Или пак доколку некоја девојка му раскине на момчето тоа за да си ја поврати самодовербата отвара муабети за нејзе.
Мислам дека ме сфативте за што сакам да се говори во темата..
Доколку не ви е јасно ке дополнам.
Поради што е ваквата појава присутна?
П.С.Не негирам дека постојат такви девојки кои се лесни,кои се продаваат за пари или пак дледаат партнерот да е фаца,да има пари и автомобил но ова е веке друга тема за дискусија...
Не наидов на ваква тема па затоа се решив да ја отворам...
Без навреда до машките немојте да ме мавате со домати заради темава
За оваа тема ме потикна разните коментари од машки на други форуми,на фб топици...
Од секогаш ме интересирало ова.
Зошто мажите имаат повеке привилегии отколку женските.
Под ова мислам значи доколку машкото е со 895734564 женски тој е фраер а доколку женското излезе за брз период со двајца таа е к*рва.
Или пак доколку некоја девојка му раскине на момчето тоа за да си ја поврати самодовербата отвара муабети за нејзе.
Мислам дека ме сфативте за што сакам да се говори во темата..
Доколку не ви е јасно ке дополнам.
Поради што е ваквата појава присутна?
П.С.Не негирам дека постојат такви девојки кои се лесни,кои се продаваат за пари или пак дледаат партнерот да е фаца,да има пари и автомобил но ова е веке друга тема за дискусија...