Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Абе Бугари, мислев дека ништо нема да излезе добро од вас. Ама сум се лажел, да. Секоја чест за цела режија и за актерите, ова е премногу професинално одработено и добро, нема да должам, само едно големо браво.
Под Прикритие

• Ми се допаѓа
Реакции: alba

Lovely*-*

Староседелец
27 мај 2012
230
164
1,043
34
Ohrid
kimmyqueen98.tumblr.com
Сакам да прашам дали некој од вас а и се надевам дека некој знае што е СЕКТА ? Од Неготино една пријателка ми кажвеше дека некое момиче се зачленило во секта и ја терале да се самоубие или ке го убиале некој од семејството и таја напишала писмо и со кебе се фрлила од прозорец... :ladno

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Сакам да прашам дали некој од вас а и се надевам дека некој знае што е СЕКТА ? Од Неготино една пријателка ми кажвеше дека некое момиче се зачленило во секта и ја терале да се самоубие или ке го убиале некој од семејството и таја напишала писмо и со кебе се фрлила од прозорец... :ladno

гнасна работа ми се тоа сектите и кај нас имало некои такви... тоа ти е како “здружение“ кое води најчесто до најлошите патишта во животот, мене тоа ми звучи на нешто демонско .. ај да не праиме на оваа тема муабет, морбидно е навистина ...
кога ќе ми текни само колку луѓе се самоубиле низ градов оти биле во СЕКТИ.. страшно!

• Ми се допаѓа
Реакции: Lovely*-*

Lovely*-*

Староседелец
27 мај 2012
230
164
1,043
34
Ohrid
kimmyqueen98.tumblr.com
гнасна работа ми се тоа сектите и кај нас имало некои такви... тоа ти е како “здружение“ кое води најчесто до најлошите патишта во животот, мене тоа ми звучи на нешто демонско .. ај да не праиме на оваа тема муабет, морбидно е навистина ...
кога ќе ми текни само колку луѓе се самоубиле низ градов оти биле во СЕКТИ.. страшно!
Со пријателките праевме муабет кој шо си направил ама не знаеа да ми објаснат ... Иначе фала многу :)

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
За Неготино незнам ама за Богданци во тој регион имам слушнато од другарка има роднини таму и кажувеле тие како млади момчиња се самоубивале...

• Ми се допаѓа
Реакции: Lovely*-* and ZmajChe
Статус
Затворена за нови мислења.