Да настапуваше Ивано Балич за Хрватска ке бев ама вака морам за нашитеТи моме, за кого навиваш?
Да настапуваше Ивано Балич за Хрватска ке бев ама вака морам за нашитеТи моме, за кого навиваш?
Шо сакашм Швабите да ни се паднат во 1/8 финале, тие појќе ни должат од Данците.
Последниве две утакмици морам да префрлам и дека судиите ги затепаа нашите. Јас стварно не знам дали некогаш ќе дочекам да изгледам првенство кога нашите нема да бидат утепани од судиите.
Ако имало првенство на кое судиите ама баш за ништо не ни се криви, тоа е ова! Ако зборуваме конкретно за вчерашниот натпревар, во второ полувреме ние дали имавме едно исклучување (а бевме барем за 2-3 добри суспензии), а Русите ги исклучуваа како од ракав, а особено исклучувањето на минута и нешто пред крајот, кога многу други „пофамозни“ судии не би се осмелиле да го направат тоа...
Какви судии, какви бакрачи...
А дали нашите неколкупати ги исклучуваа за ништо? Кога игравме со Исланд дали ни прекинаа шанса затоа што нивни играч лежеше, а претходно двајца наши лежеа повредени па им дозволија контра на Исланд? Јас не велам дека судиите се криви затоа што изгубија/изиграа нерешено туку кога се бориш за резултат и кога ќе ти направат макар и најмала неправда многу влијае на натамошната игра.