Светско првенство за мажи 2013 Шпанија

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Душа немам!
Второто полувреме само го фатив, ама беше драматично за сите пари.
Реално, можевме да победиме. Душа ме боли за промашениот седмерец на Лазаров, ќе победевме!
А и од 19 можни обиди да пропуштиш толку...штета.
Но, огромен притисок, шта чеш. На онаа наказана Дибиров и плавана стрина Атман, последен натпревар да им е! Пу!
Ама во оваа ситуација го извлековме најдобриот можен крај.
Само да изгуби вечер Исланд од Данска...а ќе изгуби, па ќе можам мирно да спијам.
После душичкава ќе ми плаче за нашиве со Данска.
Да се надеваме на најдоброто. (sun)

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Денеска супер играа, и русине не се послаби од данците, што ги потценуваш.
Никој противник не смее да се потценува па макар бил и најголемиот аутсајдер е сега русите се послаби од данците е ако го гледаше натпреварот меѓу нив ке видеше, нашиве ми станаа досадни за гледање провидни се више се знае силата на секој и кој каква грешка ке направи дури и си дозволуваат и како почетници да играат и ја ке ја уплатам на Данска во петок :zelen

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Филип Лазаров, судбината на Македонија. Човекот кој што ја донесе репрезентацијата онаму каде што е. Неговата игра е од непроценливо богатство...за нашите противници. Не знам шо праи Шундо со Филипче. Сто топки да утне, пак ќе го игра Филипчето. Честитки до другите кои успеаа да стигнат барем до нерешена, но грешките на Филипче и двата престапи на Деан не се простуваат.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Филип Лазаров, судбината на Македонија. Човекот кој што ја донесе репрезентацијата онаму каде што е. Неговата игра е од непроценливо богатство...за нашите противници. Не знам шо праи Шундо со Филипче. Сто топки да утне, пак ќе го игра Филипчето. Честитки до другите кои успеаа да стигнат барем до нерешена, но грешките на Филипче и двата престапи на Деан не се простуваат.
не правеше само Филип грешки и не беа пресудни престапите на Дејан за резултатов ...

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
не правеше само Филип грешки и не беа пресудни престапите на Дејан за резултатов ...
Не, не реков дека и неговите не се важни грешки. Секоја грешка е важна, но кога некој прави грешки во серија како Филипче и те како влијае на мотивацијата на останатите играчи. Плус Шундо кој го врти. Шундо вика „Играјте ги крилата, растегнете ги убаво и оставете го пикерот.“ овие се збутаа четворица и само преку пикер чекаа плус серијата грешки на Филипче и веднаш се осети убава серија од 5-0 на оној ќелавицата руска што не` наполни од контри. Последниве две утакмици морам да префрлам и дека судиите ги затепаа нашите. Јас стварно не знам дали некогаш ќе дочекам да изгледам првенство кога нашите нема да бидат утепани од судиите. Како и да е, се надевам дека ќе ги научат своите грешки и ќе работат на тоа.

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Руска салата ке не направеја за малку :D
Добро е...можевме и до победа.
Ова голманчето Митревски беше добро бранеше :D
Ајде победа со Данска.
Само брз напад ни треба.

• Ми се допаѓа
Реакции: Martin_MKD

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
Руска салата ке не направеја за малку :D
Добро е...можевме и до победа.
Ова голманчето Митревски беше добро бранеше :D
Ајде победа со Данска.
Само брз напад ни треба.
Всушност ни треба и добро организиран напад..доста од нападите ги прокоцакве без везе Филип Лазаров така изгуби многу топки и без врска шуткаше..горе доле океј изгиравме ;) и на ова СП секоја репрезентациja можи да победи секоја така да зошто да не и Македонија да ја победи Данска ;)

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Нема да не победат бе, ако ја спроведат стратегијата од Шундо никој нема да не победит. Каква Данска, тоа русите денес имаа малку среќа затоа извлекоа нерешен газ...јас само молам бога да се разигра Кирца, и повеќе да го активираат Манасков, од Мојсо и од Миркулот се виде- ништо немаат покажано.
И Шундо нормално од време на време да свикува тајм аути за да ги насочи како треба:
71847_10200351777819772_2097597308_n.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Проблеми во одбрана имаме кога ги држиме на 6 метри... Ги стигнавме кога ги извадивме на 9.. Не е се во клавањето голој. ;) Браво за нашите!

• Ми се допаѓа
Реакции: Martin_MKD

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Не, не реков дека и неговите не се важни грешки. Секоја грешка е важна, но кога некој прави грешки во серија како Филипче и те како влијае на мотивацијата на останатите играчи. Плус Шундо кој го врти. Шундо вика „Играјте ги крилата, растегнете ги убаво и оставете го пикерот.“ овие се збутаа четворица и само преку пикер чекаа плус серијата грешки на Филипче и веднаш се осети убава серија од 5-0 на оној ќелавицата руска што не` наполни од контри. Последниве две утакмици морам да префрлам и дека судиите ги затепаа нашите. Јас стварно не знам дали некогаш ќе дочекам да изгледам првенство кога нашите нема да бидат утепани од судиите. Како и да е, се надевам дека ќе ги научат своите грешки и ќе работат на тоа.
Епа тоа нема дисплина во тимот немат авторитетен тренер ај Филип се сшлепа на сметака на брат му ама Наумче бе тој никаде го нема па и поубаво до некаде е Филоп да игра одколку овој. Леле Алушевски колку фали и ич не ги играат овие од крило а тие денес добри беа.