Рандом факти за мене

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Изгледа мене ми дојде редот
  • Мојата најголема љубов е готвењето.
  • Откако моите се разведоа живеам со татко ми и обавувам домашни активности активно од 10-11 години додека моите врснички уште си играа ластик и со кукли.
  • Имам смртен страв од змии што дури не можам да поднесам да ги видам на тв или да ги замислам.
  • Како мала филмот со гремлините ме преплашуваше до смрт.
  • Неизлечлив перфекционист сум, па дури и 100/100 не ме задоволува.
  • Голем фантазер сум, па често знам да забегам креирајќи ги моите сцени и ,,што ако " сценарија.
  • Положив за кола на мојот 18ти роденден.
  • Крвната група ми е B+.
  • Обожавам да учам, после завршена прва година на факултет имам просек 9.875.
  • Го обожавам животот во 20 век, па така често знам да се нашминкам, или облечам ретро по дома, чисто за лично задоволство.
  • Имам огромна стаст кон пишувањето криминалистички романи. Имам неколку напишано но немам храброст да ги објавам, ги чувствувам интимни.
  • Омилено цвеќе ми се белите орхидеи.
  • Сакам и пратам фудбал.
  • Многу ме интересираат историјата и географијата.
  • Никогаш нема да прежалам зошто не се запишав на медицински факултет.
  • Секогаш во животот правам планови, па малку сум спонтана што и самата сфаќам дека ми е минус.
  • Имам учествувано на повеќе работни кампуси за подршка на жените на Балканот.
  • Не можам да спијам на други места освен дома, додека се навикнам ми треба доста време.
  • Го сакам мирисот на бензин.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
...трет дел
Напраија сам највише кафиња од сфи туј на форум (јебига тој ми работа) : )
издуваја сам поише техаце од сфи туја ( јебига и овој : )
пцују судие на утакмицу и кд су упрао
температура е у минус, а ја и даље носу мајцу на работу и по дома
еду како стока а слап сам како манекен :p
не си гу знам крвну групу још
падаја сам у несфес од лак за нокти како мал

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
  • Го обожавам мирисот на бензин,лак и такви ствари :D
  • Кога се нервирам плачам
  • Навика ми е да ги грицкам ноктите на рацете
  • Не сакам никакво месо освен риба и пилешко
  • Обожавам гумени бонбони,чоколадо и соја.
  • Имам страв од тесен простор.
  • Омилено јадење ми се шпагетите.
  • Ме нервираат луѓе што се движат споро,ма се ме нервира што е споро (wasntme)
  • Сакам во креветот каде спијам да има многу перници
  • Мразам кога некој не зборува.Во принцип,многу зборувам -кога треба (nod)
  • Мразам кога некој ми се прави мутав.
  • Жал ми е за старите баби и дедовци.
  • Од секогаш сум била слаба и висока.Неостварена желба ми е да бидам манекенка или модел на Victoria's Secret.
  • Често пцујам и тоа ми се дешава дури и на јавни места (wasntme)
  • Знам да се снајдам дури и да отидам во најголемиот и најфрекфентниот град.
  • Секогаш ми се ладни рацете и нозете.И во зима спијам со 2 пара чорапи.
  • Го сакам правото,и сакам да се занимавам со политика :p
  • Ако го сакам некој вистински,можам доцна навечер да отидам кај него и да се дерам на целиот глас дека го сакам.
  • Можам да издржам без јадење долго време :D
  • Се плашам од луѓе што носат маска на главата од зајак.
  • Сакам да имам дечко со кој по цела ден ќе гледаме романтични филмови и ќе пиеме пиво.
  • Многу често коментирам за оние што незнаат да возат.
  • Страв ми е од бубашваби,мајски бумбари,змии,глувци.
  • Се кажувам во лице па после колку сакаш лути се
  • Обожавам да патувам и да запознавам луѓе од целиот свет.
  • Обожавам да се лизгам на снег, и да добивам новогодишни подароци
  • Ептен брзо учам
  • Имам зелени очи во кои може секоја будала да се заљуби. :D
  • Сакам да сум постојано во центарот на вниманието.
  • Неможам никако да гледам крв,веднаш ми се лоши
  • Никогаш ништо не заборавам,ако понекогаш така се правам.
  • Најнеомилен предмет ми е техничко и еднаш ме изнервира професорот.Така што камиочето што го направив му го фрлив во лице.
  • Не сакам да се фалам.
  • Јака страна ми се јазиците,а слаба економските предмети.
  • Се што пијам,пијам на екс нема полека.Се правам брзо :D
  • Спијам како бебе во утробата на мајката. :rofl
  • Имам стомачни (muscle) и редовно скокам на јаже.Сакам да одам на аеробик.
  • Повеќе имам машки другари,отколку женски.

steppenwolf

Староседелец
12 декември 2012
335
489
1,063
Скопје
- У принцип сум одмаздољубиво копиле и злопамтило према тие што многу ми згрешиле, нема кај мене "be the better man"... ама оние кои ги ценам, е за нив душа давам.
- Мразам бош муабети, попрво би седел во тишина отколку да правам муабет за времето денес.
- Страдам од низа опсесивно-компулсивни нарушувања, некои слични како оние на Монк од истоимената серија. Еднаш другарка ми се изнасмеа зошто се движев во Г-потези ко коњ на шаховско поле по плочки.
- Сабајлечки кога станувам ненаспан за на факултет сум најголемиот анархист на светот. Fuck the system.
- Мислам дека сум највечи фраер у маало кога палам цигара со зипо.
- Сметам дека сите што ги мразат Дорс и Пинк Флојд се кретени без вкус.
- Еднаш неделно добивам нагон да ограбам банка и потоа да баталам и факултет и планови за идна кариера односно да си ги решам сите финансиски прашања до крајот на животот.
- Страв ми е од висина.
- Ме нервираат преоптимистични луѓе.
- Далеку сум од антисоцијална личност ама знам да уживам во самотија.
- Навивам за Арсенал уште од 99та. Не се откажувам од нив.
- Не верувам во инструментализација на умот, затоа многу повеќе читам за работи кои немаат врска со она што еден ден ќе го работам (програмирање) а ме интересираат, и тоа знае негативно да ми се одрази на успехот. Ама јебига...
- Многу јако играм бриџ.
- Попрво би акал низ маало со другарите отколку да направам нешто корисно и продуктивно за себе и околината.
- The Wire ми е омилена серија.
- Висок сум 1.85цм... или 86. Не ми текнува.

И така натаму...

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
-стара сум четврт век:)
- уште на осум месеци сум зборувала
-никогаш немам одено во градинка или забавиште ( ме примија одма прво оти знаеф се :showoff)
- отсекогаш ама одсекогаш сум била мирно дете. Не барав ништо , не бев разгалена
- коа се роди сестра ми се сеќавам сакав да ја фрлам у река оти беше многу црно бебе
- како мала ме плашеа со Ленче циганката дека ќе дое да ме земе - коа не сум сакала да спијам или јадам !!!
- на 10 год паднав од втори спрат од тераса кај баба и од тогаш ич не сум арна :unsure(шала на страна од тој пад имам проблеми со рамнотежата односно неможам да возам велосипед по ѓаволите !!! ):place

- ја сакам уметноста
- Сакав да се запишам на Медицина а завршив како Економист (worried) ама не е толку лошо
- Хипик сум во душа и вљубеник во природата и нејзините плодови:)
- Сакам кога љубам и сум верен и лојален пријател...
- Во друштво сум најзборлива и најгласна и имам малку брз јазик (тоа ми е маана)
- Зборувам 4 странски јазици и она јазично -уметничко подрачје секогаш ми лежело повеќе отколку другите.
- Сакам да запознавам нови луѓе и култури , музики , танци, кујни...
- Мразам да готвам ама сакам да јадам .) и пијам !!!
- Знам да отидам некаде на планина и да се изолирам , само јас и природата со чај од нане и со платното за цртање .Да да обожавам да цртам и да подарувам цртежи.
- Сакам цвеќиња и сакам да имам двор полн со цвеќиња ама живеам во стан и имам помалку ама добро ги чувам и им се радувам !
- Сакам кога е празник !
- Го љубам Охрид ...кога сум таму тогаш сум на Канео..тоа е моето лично светилиште и извор на сите инспирации !
- кога ми се допаѓа некоја личност се понашам како arrogant asshole бтв незнам зошто и скоро секогаш им оставам погрешен впечаток на луѓето и не ме сакаат многу.(
- знам да бидам арогантна и дрска ама само кога некој ептен ќе ме навреди или ќе повреди некој мој сакан.
- Сакам да јадам гумени бонбони !!!
- Носталгична сум и се знам себе а сепак сакам да проживеам малку надвор од државава
- Многу го сакам Дедо - има 95 години и сеуште ги чита сите книги шо ке му ги однесам !
- сите кучиња до сеа шо сум ги крстила се викале Арон .))
- Сакам да слушам музика и да гледам филмој ..и да читам книги
- Сакам да се облекувам убаво , сакам бон - тон и сакам изреализирани луѓе со вкус и изградени гледишта и со извондреден речник !!
- Мразам лажна аристократија и фејкерска буржоазија!!!! И мразам коа ми идат на Jazz Фестивал у последниве години такви фараонки накитени !!!
- Сакам да имам уникатни Converse :sreken и никој да нема ко мојте !
- знам да бидам малку себична и скроз несовршена ама во суштина сум добра и чуствителна личност.
уште ова го забораив имам фобија од Авиони незнам како ќе стасам у Лондон(facepalm)

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
- У принцип сум одмаздољубиво копиле и злопамтило према тие што многу ми згрешиле, нема кај мене "be the better man"... ама оние кои ги ценам, е за нив душа давам.
- Мразам бош муабети, попрво би седел во тишина отколку да правам муабет за времето денес.
- Страдам од низа опсесивно-компулсивни нарушувања, некои слични како оние на Монк од истоимената серија. Еднаш другарка ми се изнасмеа зошто се движев во Г-потези ко коњ на шаховско поле по плочки.
- Сабајлечки кога станувам ненаспан за на факултет сум најголемиот анархист на светот. Fuck the system.
- Мислам дека сум највечи фраер у маало кога палам цигара со зипо.
- Сметам дека сите што ги мразат Дорс и Пинк Флојд се кретени без вкус.
- Еднаш неделно добивам нагон да ограбам банка и потоа да баталам и факултет и планови за идна кариера односно да си ги решам сите финансиски прашања до крајот на животот.
- Страв ми е од висина.
- Ме нервираат преоптимистични луѓе.
- Далеку сум од антисоцијална личност ама знам да уживам во самотија.
- Навивам за Арсенал уште од 99та. Не се откажувам од нив.
- Не верувам во инструментализација на умот, затоа многу повеќе читам за работи кои немаат врска со она што еден ден ќе го работам (програмирање) а ме интересираат, и тоа знае негативно да ми се одрази на успехот. Ама јебига...
- Многу јако играм бриџ.
- Попрво би акал низ маало со другарите отколку да направам нешто корисно и продуктивно за себе и околината.
- The Wire ми е омилена серија.
- Висок сум 1.85цм... или 86. Не ми текнува.

И така натаму...

Сметам дека сите што ги мразат Дорс и Пинк Флојд се кретени без вкус.

АЛЕЛУЈА!!!!

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati, Saladin and Lena

Lollypop

Истакнат Член
26 декември 2012
251
197
143
- Ко мала паднав и искршив четири заби и не плачев затоа што ме боли туку затоа што ми беше страв да не ме кара учителката.
-Голем тепач сум била ко мала,нема дете у маало што не сум го истепала
-Не можам да си ги смислам ноктиве ако не ми се налакирани
-Ко мала на сите им кажував дека мики маус ми е дечко
-Ги берам пакетчињата од 7 дејс кроасаните (само тие што се убаво отворени) :sram
- Се плашам од кокошки зашто како мала имам сонувано како ме клукаат
-Многу сакам да ги заебавам тие околу мене
-Играм спортска
-Штиклиии...ги обожавам
- Ни ден денес не знам добро да врзувам врвки од патики :sram
-Најголем антиталент за пеење у живот али и покрај тоа урлам на цел глас
Ај доволно е

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
  • Имам 2 полусестри, двајца полубраќа и еден брат
  • Спијам со запалено светло, тв, систем и комп.
  • 2 години живеев во Грција
  • Сум се селела на повеќе од 10 места
  • Од Скопје сум, а 10 месеци живеам во Битола
  • Имам тетоважа
  • На 6 години ми падна пола бандера на глава
  • На 5 август пред две години другарка место кочница на моторот даде гас и со 80 се лупнавме во дрво. 1 месец поминав на болница
  • Калеш Анѓа ми беше омилена книга во прво одделение
  • Играв ракомет и модерен балет
  • Завршив како техничар за пејзажна архитектура
  • Добив стипендија на ФОН и се отпишав после 2 месеци зошто само јас не носев патики од 1 000 евра, делев многу правда и не ме прифати друштвото на мамини принцези
  • Не можам да јадам без да гледам тв
  • Не можам да поднесам неправда, посебно спрема стари луѓе и животни
  • Секоја желба што сум ја замислила ми се исполнила
Ако ми текне уште нешто ќе додадам....