Размисли малку повеќе на оваа тема и да видиш дека на моето ќе останеменемора да значи паралелно, може 70-30 .. може 80 - 20 .. може 90-10. У секој случај 100-0 нема шанси.
Па .. не баш. Секогаш си бев 90-10 со досегашните врски што ги имав, така и ќе остане.Размисли малку повеќе на оваа тема и да видиш дека на моето ќе останеме
Само бројки ми пишуваш а не сфаќам потполно.Ова ти значи 90 карактер 10 убавина цениш?Па .. не баш. Секогаш си бев 90-10 со досегашните врски што ги имав, така и ќе остане.
You understood me well.Само бројки ми пишуваш а не сфаќам потполно.Ова ти значи 90 карактер 10 убавина цениш?
Ахам..еве ти ситуација една ситуација.Јас сум гнасна,грда,со скината облека,несредени веѓи,недепилирана дали ти ќе се заљубиш у мене? Па не.Како прво нема да седнеш со мене да правиш муабет,а внимавај карактерот ми вреди.Ете гледаш дека убавината повеќе се цени.Ти најпрво ќе се заљубиш во убавината,а подоцна во карактерот. Офф-топик Незнам зошто само ми ги следиш мислењата и ми идеш нон стоп контра.Твоето разочарување кон мене што не ти пишам у инбокс го изразуваш на погрешен начин.You understood me well.
чеј чеј ти збориш за пропорции на убавина помеѓу тело и фаца или општо лепота и карактер?Ахам..еве ти ситуација една ситуација.Јас сум гнасна,грда,со скината облека,несредени веѓи,недепилирана дали ти ќе се заљубиш у мене? Па не.Како прво нема да седнеш со мене да правиш муабет,а внимавај карактерот ми вреди.Ете гледаш дека убавината повеќе се цени.Ти најпрво ќе се заљубиш во убавината,а подоцна во карактерот. Офф-топик Незнам зошто само ми ги следиш мислењата и ми идеш нон стоп контра.Твоето разочарување кон мене што не ти пишам у инбокс го изразуваш на погрешен начин.