Размисли малку повеќе на оваа тема и да видиш дека на моето ќе останеменемора да значи паралелно, може 70-30 .. може 80 - 20 .. може 90-10. У секој случај 100-0 нема шанси.
Па .. не баш. Секогаш си бев 90-10 со досегашните врски што ги имав, така и ќе остане.Размисли малку повеќе на оваа тема и да видиш дека на моето ќе останеме
Само бројки ми пишуваш а не сфаќам потполно.Ова ти значи 90 карактер 10 убавина цениш?Па .. не баш. Секогаш си бев 90-10 со досегашните врски што ги имав, така и ќе остане.
You understood me well.Само бројки ми пишуваш а не сфаќам потполно.Ова ти значи 90 карактер 10 убавина цениш?![]()
Ахам..еве ти ситуација една ситуација.Јас сум гнасна,грда,со скината облека,несредени веѓи,недепилирана дали ти ќе се заљубиш у мене? Па не.Како прво нема да седнеш со мене да правиш муабет,а внимавај карактерот ми вреди.Ете гледаш дека убавината повеќе се цени.Ти најпрво ќе се заљубиш во убавината,а подоцна во карактерот.You understood me well.
чеј чеј ти збориш за пропорции на убавина помеѓу тело и фаца или општо лепота и карактер?Ахам..еве ти ситуација една ситуација.Јас сум гнасна,грда,со скината облека,несредени веѓи,недепилирана дали ти ќе се заљубиш у мене? Па не.Како прво нема да седнеш со мене да правиш муабет,а внимавај карактерот ми вреди.Ете гледаш дека убавината повеќе се цени.Ти најпрво ќе се заљубиш во убавината,а подоцна во карактерот.Офф-топик Незнам зошто само ми ги следиш мислењата и ми идеш нон стоп контра.Твоето разочарување кон мене што не ти пишам у инбокс го изразуваш на погрешен начин.