Психоанализа на форумџии (читај воведен пост)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Еве се пријавувам и јас, доколку некој може и сака :)
Сарчи бејб : )
Сфи не збуни сс тој тринаешче, а оно да ти било среќан број : )
Ке ти кажу дирекно ...МНОО СИ УБАВА
Храбра девојка која е една од ретки што стави сфоју слику на аватар ( некој нејќе бе ни име да си га каже : )
Читам ти ги постови, бравоз, фасцинираш ме како размислуеш, озбиљно, од сам почетак те засака, мила си стфарно
Глеам и заљубена си ептен : ) Ја ти посакују сфе најубао у живот, сфе да ти е под конац, остани такфа какфа што си
Е да, ке забраеше, најверан фан на Јуве си нема што :p ( ако се паднете сс Јунајтед у ЛШ ке падне проокација )
Поздраф : )*

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Да де,ако некој не фали ни одговара,ако не,не ни одговара :mstickle

А психоалализи,а впечатоци од членови,исто му доага.
Да удриме и физички анализи,а? :D
Поправи си го сарказам детекторот мамичке,и удри ти една психоанализа,не сум ја имун на критики нити пак ќе ги сфатам како навреди. Не туку фрлај чифтиња само од страна :)

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Поправи си го сарказам детекторот мамичке,и удри ти една психоанализа,не сум ја имун на критики нити пак ќе ги сфатам како навреди. Не туку фрлај чифтиња само од страна :)
Не ме бива за психоанализа,за изнесување пред другите,исто како што рече и Nighty,и да имам свое изградено мислење за некого си го чувам за себе,од причина што тоа е само претпоставка.
А твојот пост нема да го искоментирам,ке го прифатам секој епитет кој и да ми го додадеш :)
само да додадам дека пред да одиш на собиранките,не делеше епитети,барем не мене. :) ....ова можам слободно да го напишам како изанализирано,од причина што и фактите го покажуваат истото.

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Не ме бива за психоанализа,за изнесување пред другите,исто како што рече и Nighty,и да имам свое изградено мислење за некого си го чувам за себе,од причина што тоа е само претпоставка.
А твојот пост нема да го искоментирам,ке го прифатам секој епитет кој и да ми го додадеш :)
само да додадам дека пред да одиш на собиранките,не делеше епитети,барем не мене. :) ....ова можам слободно да го напишам како изанализирано,од причина што и фактите го покажуваат истото.
Не ми се допаѓа што си толкав егоцентрик melpomena,се согласила ти или не,со ниеден епитет сум немал намера да навредам туку ако приметеше тие епитети(мамичка,милфица) сублиминарно ти ги дадов уште од нашето прво запознавање на форумот.
А ако било што што сум пишал на тебе или за тебе не ти се допаѓа,можеш слободно да дојдеш на собиранка и да го промениш ако не сум во право :)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Не ми се допаѓа што си толкав егоцентрик melpomena,се согласила ти или не,со ниеден епитет сум немал намера да навредам туку ако приметеше тие епитети(мамичка,милфица) сублиминарно ти ги дадов уште од нашето прво запознавање на форумот.
А ако било што што сум пишал на тебе или за тебе не ти се допаѓа,можеш слободно да дојдеш на собиранка и да го промениш ако не сум во право :)
Не е вистина. :) ...но и да тврдиш поинаку,тоа си е твое право,а и ништо не менува:)

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Не е вистина. :) ...но и да тврдиш поинаку,тоа си е твое право,а и ништо не менува:)
Тогаш продолжи да мислиш дека јас идам на собиранки за да смислам поадекватен прекар за тебе и да трубам на форумот за тоа. Јас за разлика од тебе не го сфаќам форумот толку сериозно,а и не се плашам дека ќе го изгубам угледот на него ако отидам на собиранка. Ова не важи само за тебе туку и за многу други што веројатно се преоптеретени со форумот толку многу што мислат дека ќе се скрши онаа слика што секоја индивидуа тука ја гради за некој член ако се појават на кафе/чај/пица со останатите членови.

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
ај и јас да се пријавам...
Имам чувство дека си некој многу убав момак.Те замислувам со црна коса околу 180 цм висок и со некој шмекерски поглед.Ова физички,е сеа психички.Од досега што те имам читано,мислам дека си шегобиец,биеш ја шегата брааат ја утепуеш. :D На моменти имам приметено дека пред женскиот пол се понашаш малце како недостижен,а сепак мислам дека длабоко во себе си многу романтична личност.Само треба некој да допре до тебе.Да ја разбуди страста.Мислам дека не се придржуваш кон едно.Али со ова сакав да кажам дека во било какво друштво пример да влезеш можеш веднаш да се вклопиш.Значи се прилагодуваш на нештата.

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
|-(

После играчницата каде што треба да кажете некој комплимент за членот над вас, каде се замислувате заедно, дали би лижеле сладолед од јагода двајцата и остали тракутанци кои се ноунсенс чак и за забава, овие теми од ваков калибар се најпосетени.

Да не бидам увек трол, да кажам збор два околу темава.
Еве ќе се жртвувам да ве анализирам сите кои панично искршивте нозе на истата...

Зависни сте од туѓи мислења, повеќе од дозволеното.
Опрајте се!
Пријатно...

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
епа ај и јавно да се пријавам дека сакам да бидам психоанализирана од "гатачот" - The_Mayor (happy)
"гатачот, а"? Сега ќе видиш ти.:D
Скарлет Џохансон ќе биде анализирана според нејзините мислења во подфорумот Љубов аххх љубов и секс уффф секс уффф, а гледањето ќе биде извршено со пердув од мајски петел и телефонски именик од времето на ЈНА како стручно помагало и многу битен препарат за луѓето како мене, кои ја разбираат нумерологијата.|-(
Како шо гледам тука во имеников Скарлетка е родена за време на невреме односно пред хипер инфлацијата итоа верувале или не на самиот ден за нова година, при што многу луѓе се збунуваат и наместо среќен роденден догодина повесели и порадосни, и честитаат среќна нова година голема да растиш. :eek
Името Скарлетка потекнува од старо грчкиот збор Скар што значи скара, и Летка што значи лето...така да сето тоа асоцира скара на лето + пиво скопјанско прибидејќи затоа што е од столицата Скопје (ама не е шмизла, мајкеми)... односно името е адекватно на нејзиниот карактер што објансува дека е голема домакинка, знае да прави скара, мешана скара, скара на ражен, скара на жар, електрична скара, и скара триангл- тоа ти е еден тријаголник и на него се реди решетка па се премачкува со брилијант зејтин или по охридски масло, за да изгледа брилијантно...а после готвењето може да се искористи како придружен инструмент за време на живата музика која ја организирале сите роџаци, пријатели, другарици и други.:svirka
Овој пердувов гледам се ниша нешо, ама сигурен сум дека означува некој патоказ и симболизира авантуристички дух, како старите наши предци индијанците и нивниот главен претставник Индијано Џонс, односно брачедму на Џонсон Контролс, што имплементира една многу голема голема голема кариера во истоимената компанија како главен и одговорен референд по икономија, вероватно ќе ја пуштаат со благи и привремени закани да ги заплашува должниците на ова АД односно корпорација.
Друго како шо гледам на љубовен план ова перото ми меша бои, ако го искубам како го детелина сигурен сум дека ќе испадне го сака или не го сака, али јас такви ризици нема да си превземам прибидејќи
и не само прибидејќи туки и затоа што.:igra
И ако се прашувате од кај јас толку многу информаци за чупево од скопје...ам вие не знајте дека таа 32,4% е моме охриѓанче... а тоа само јас го знам:pusi

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Имам чувство дека си некој многу убав момак.Те замислувам со црна коса околу 180 цм висок и со некој шмекерски поглед.Ова физички,е сеа психички.Од досега што те имам читано,мислам дека си шегобиец,биеш ја шегата брааат ја утепуеш. :D На моменти имам приметено дека пред женскиот пол се понашаш малце како недостижен,а сепак мислам дека длабоко во себе си многу романтична личност.Само треба некој да допре до тебе.Да ја разбуди страста.Мислам дека не се придржуваш кон едно.Али со ова сакав да кажам дека во било какво друштво пример да влезеш можеш веднаш да се вклопиш.Значи се прилагодуваш на нештата.
:sram (bravo)

• Ми се допаѓа
Реакции: LoveDealer and Lepaa