The Sims

Nikola

Полноправен Член
20 февруари 2012
59
41
18
Skopje
Може ли да ми дадете конкрeтен линк за симнување или на двојката или на тројката. Фала вии :D

Везилка

Активен Член
20 февруари 2012
118
220
43
33
Може ли да ми дадете конкрeтен линк за симнување или на двојката или на тројката. Фала вии :D
На Замунда ја има, ама незнам колку функционира. Би требало да е во ред, имам симнувано додатоци од таму океј беа, освен Glamour Life Stuff, имаше тројанец. Мене ми е купена двојката, пред 3 години :)

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
Јас од замунда имам спуштено три Sims од 2ката..
Најзакон игра ми е кога ќе запнам има да играм...по 100 фамилии имам :D Ги мажам и женам едни со други..јашаа.. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: TheKitten and Luckky

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
РацКу, никад доста од играва. Таман ми здодеа кецот, се појави 2ката. Со сите експанзии. Сеа на тројката, експанзиите ќе чекаат. Ама тоа што ми се допаѓа е во тројка конечно воведоа real time, пријатели умираат. Игра од која никогаш доста. Покрај Civ 4 никад ја неам тргнато од пс.

Nikola

Полноправен Член
20 февруари 2012
59
41
18
Skopje
Јас неколку пати се обидов да ја симнам од замунда и преку други торенти, чекав саат два и после завршува даунлодирањето, а фолдерот е празен. -.- Навистина неможам да најдам вистински торент за играта!! :cenzura

Aaliyah

Староседелец
13 февруари 2012
888
1,091
1,093
Скопје
Секако.
Ги отпакуваш од тоа, и одиш таму каде што ти е инсталирана играта, би требало да ја има во C:\Documents and Settings\-----\My Documents\EA Games\The Sims 2. Ќе отвориш во EA Games и ќе видиш еден куп папки. Тука ќе си креираш нова и ќе ја крстиш Downloads. Во Downloads ги сместуваш отпакуваните работи. Јас обично отварам два табови доле, едната е Downloads каде што ми се симнати работите од страните, а другата е Downloads од папката од играта која сама ја креирав и таму ги сместувам работите, така што ги влечам од едната во другата папка. :) Потоа ја пушташ играта, и кога ќе ти се појави едно големо сино поле стискаш на Enable (има две Enable i Disable) и потоа стискаш на копчето за гасење, затоа што играта мора да се рестартира за да функционираат работите. Значи нема да избереш град, него ќе ја изгасиш. Потоа ја пушташ доколку сакаш да играш и работите ќе си функционираат.
И да напоменам, на секое надополнување во папката Downloads што сама ја креираш потоа кога ќе ја пуштиш играта мораш да ја рестартираш, во спротивно ќе се поремети. Значи само тогаш, кога ќе симнеш и инсталираш нешто ново ја рестартираш, инаку не.
Мислам дека ме сфати, ако не кажи ќе ти дообјаснам. Битно не е толку сложено.
Направив се како што кажа.И само куќите што ги симнав ми ги дава,а облеките и мебелот не:frown

Везилка

Активен Член
20 февруари 2012
118
220
43
33
И тоа го симнувам,еве што ми дава
Please double-click a custom content package file to instal the content.:unsure
Мхм, стискаш два пати и се отвара тоа, внатре се спакувани фајловите, кои само треба да ги сместиш во папката Downloads што треба сама да си ја креираш овде C:\Documents and Settings\user\My Documents\EA Games\The Sims 2
:)

• Ми се допаѓа
Реакции: Aaliyah