Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Абе веке две години ми е вака,поминува болката па се појавува...вчера ко со секира да бев мавана е така ме болеше...
Леле дури ми е страв :((( а со апчиња се отрув веке...се бнадевам дека ке ми помине оти вака не иде :'( ма сама не можам да се масирам нема никој дома ... која паничарка сум :((((

Јас од петто одделение имам непостојани болки во самите очи, се појавуваат на различни интервали, кај мене тоа е од синуси, така што јасна ми е болката.
Ништо, потпирај се на нешто тврдо, како што реков, и прави кружни движења со главата, масирај го тилот. :)

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
СДК дека едвај чекам да дојде вечер. Ќе се оди во Лешок по повод утрешниот огромен празник Пресвета Богородица.
Отворена Покана за сите кои сакаат и се во можност да го посетат Лешок.
За младите забава до раните утрински часови .
Препорака : Amnesia open air со Суперхикс , High Control i DJ Branchez.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Јас од петто одделение имам непостојани болки во самите очи, се појавуваат на различни интервали, кај мене тоа е од синуси, така што јасна ми е болката.
Ништо, потпирај се на нешто тврдо, како што реков, и прави кружни движења со главата, масирај го тилот. :)

Фала другар :)))) ке биде...Фала ви на сите ^_^

Dolphine

Истакнат Член
25 јуни 2012
304
302
63
Добро, што се случува со нашето здравство?? Каде одиме вака со однесувањето на докторите? Навистина е срамота бре луѓе! Денеска морав да чекам 4 часа во државна за закажан преглед со докторот, а докторот не се ни појави. А згора на се па и го исклучил мобилниот. Ако за едни крајници морам да чекам волку, тогаш што ќе беше ако сакав да правам некоја операција или недај боже имав проблеми со срцето? Не, навистина овие докториве премногу се дигнаа и се изживуваат врз нас, граѓаните. Ама ѓабе е, излишни се зборовите. Ѓабе бамкам тука, кога сите знаеме каква ни е ситуацијата со државата. Ама како и да е, јас денеска си се вратив во моето Кавадарци, без да свршам работа, и барајќи нов лекар. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Предлагам да направиме тема Најнови вести,во која ке постираме најнови информации од секаков тип (освен политички),мислам дека е поубаво така отколку за секоја најнова вест да отвараме многу теми ,што мислите?!

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
СДК се запознав уште со 2 члена од форумот, повеќе не се активни, но одржувавме контакт и пред малку се видовме на Бела Ноќ во Пробиштип :)

Времето многу залади и ништо од пена партито и продолжив на бела ноќ и супер си поминав, да можев уште ќе останев.

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly
Статус
Затворена за нови мислења.