Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Вчера на гости ми беа господа Лептири а вечерва ми се господа Комарци,не да ме средија крвта ми ја испија :eek:Сеа кај и да е отварам врата и на клоци ги бркам неможе ова вака ,и плус треба да спијам а они нека бркаат работа:giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Предлагам да направиме тема Најнови вести,во која ке постираме најнови информации од секаков тип (освен политички),мислам дека е поубаво така отколку за секоја најнова вест да отвараме многу теми ,што мислите?!
Па веќе има таква тема,само со наслов Трачеви и новости, ја отворивме заради темите на легионер,еве линк:
http://forum.crnobelo.com/threads/Трачеви-и-новости.3180/
може да се преименува во Вести на денот или како што кажа ти Најнови вести.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Некој да не знае колку е 50мл од парфемчево?
ninaricciperfume.jpg

и сдк...денес добив порака од вип дека сум добила роденденски подарок од 555 бесплатни смс-и во текот на наредните 5 дена ..и сигурна во себе си праќам пораки,кога гледам немам доволно кредит за следната порака..ја отварам пораката и детално ја разгледувам кога гледам незабележливо напишано дека тие наредни 5 дена во кои можат да се искористат пораките се од 30 август до 3ти септември....е*ате финтата е* ате!:cenzura

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Едноставно немам зборови да го напишам тоа што сакам да го кажам :| не знам како да се изразам веќе .. ај ќе пробам .. Помаливе генерации се дорасипааа едноставно жал ми е да ги гледам веќее како се уништуваат самите а мислат дека се кул :x ...морав да го кажам ова,чао пријатно..

Avona Vi

Истакнат Член
15 февруари 2012
493
631
93
Убаво беше.. ама надевав се на поубаво, уствари планирав дека ќе е поубаво, дека на друг начин ќе се одвиват работите, испланирав си ногу работи ама ништо не може да се планира однапред, така да заебав се... нема врска, сепак не беше лошо.

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
СДК се запознав уште со 2 члена од форумот, повеќе не се активни, но одржувавме контакт и пред малку се видовме на Бела Ноќ во Пробиштип :)

Времето многу залади и ништо од пена партито и продолжив на бела ноќ и супер си поминав, да можев уште ќе останев.
Абе будалче, ти кога си отиде ние продолживме...знаеш каква јака журка беше?? После на бела ноќ се симнавме, еве сеа само шо се прибрав...не требаше толку рано да си одиш...

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma
Статус
Затворена за нови мислења.