Мерачот најдолу (sitemeter).Во кој мерач, зошто ова го нема кај мене на пример, или дека го немам тој адонот од погоре на скринот... сакав да видам од каде е ова ама пробувам и со истата тема и со кликаќи насекаде нема ништ.
Мерачот најдолу (sitemeter).Во кој мерач, зошто ова го нема кај мене на пример, или дека го немам тој адонот од погоре на скринот... сакав да видам од каде е ова ама пробувам и со истата тема и со кликаќи насекаде нема ништ.
Aхммм изгледа дека AdBlock Plus адонот делуваше кај мене. Исклучив на момент да тестирам и да, се појави ова за логорање. Белки ќе средат брзоМерачот најдолу (sitemeter).
Во полето за приватност во делот Луѓе кои можат да... штиклирај ја првата опција и одбери на лизгачко мени само членови кои ги следам и ќе видиш дека на секој друг било член било гостин твојот профил ќе му биде затворен односно ќе дава грешка како да тој член воопшто не постои.иам едно прашање, мислам дека и предходно го иам поставено ама неам добиено соодветен одговор...
зошто воопшто ги има оние копчиња за лични подесувања и прилагодувања на профилот, за тоа кој се смее да ги гледа твојте коментари и секако и профилната страна, како што видов може да бидат членови и само членови кои те следат...ги иам пробано и двете и не дека има некоја разлика...
поточно прашањево ми е зошто ми се гледаат сите коментари, на секој гостин што ќе влезе на форумот, нели би требало да бидат скриени, коа веќе постојат гореспоменатите 2 копчиња?
јас сметам дека не треба да се прикажува се, него ако сака некој да чита е тогаш треба да му се појави она делче кај што треба да се регистрира!
Јас темата ја сваќам како место за членовите прашаат нешто што ги интересира и некој да им даде одговор а за тоа да не отвора цела тема бидеќи на некои прашање одгворот ќе дојде / ќе се најде после 2-3 постови и нема потреба од цела тема за нив. Значи прашања од принцип кај да купам нешто, кога има воз/автобус, дал нешто вреди за парите кои ги бараат за него...Самиот наслов кажува за што се работи!
Темава се отвора за кратки прашања, прашања за кои нема тема и нема потреба од тема.
ГНК а.к.а Глупости На Кило никогаш нема да се врати а ни Бадијала со неа ама идеите и веќе испитаните методи на форумџиство и одделувањето на јадењето попара од паметниот муабети што го имаше таму е дефинитивно нешто квалитетно. Тие повеќе од 100.000 мислења заедно во трите сезони на ГНК гарантирано многу помогнеле сите други теми да останат 99% чисти од забегување на маубетите во офтопик и билдањето на мислења насекаде низ форумите.ShakaZulu
Ja коа бев нов овде предложив нешто као ГНК на бадијала шо беше, ама ми рекоа дека таа тема била за тоа и се продолжи во неа да се пишува се` и сешто.
LMFAO Се надевам темата за апаратот е истата таа од кај омлетот па мојот пост може да се прочита таму...