Прашања?!

Статус
Затворена за нови мислења.

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Во кој мерач, зошто ова го нема кај мене на пример, или дека го немам тој адонот од погоре на скринот... сакав да видам од каде е ова ама пробувам и со истата тема и со кликаќи насекаде нема ништ.
Мерачот најдолу (sitemeter).

• Ми се допаѓа
Реакции: ShakaZulu

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Читам по нет, се жалат на сите страни, се надевам ќе го решат брзо проблемот, пошто нервира.

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
иам едно прашање, мислам дека и предходно го иам поставено ама неам добиено соодветен одговор...

зошто воопшто ги има оние копчиња за лични подесувања и прилагодувања на профилот, за тоа кој се смее да ги гледа твојте коментари и секако и профилната страна, како што видов може да бидат членови и само членови кои те следат...ги иам пробано и двете и не дека има некоја разлика...

поточно прашањево ми е зошто ми се гледаат сите коментари, на секој гостин што ќе влезе на форумот, нели би требало да бидат скриени, коа веќе постојат гореспоменатите 2 копчиња?

јас сметам дека не треба да се прикажува се, него ако сака некој да чита е тогаш треба да му се појави она делче кај што треба да се регистрира!

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and WomanInRed

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
иам едно прашање, мислам дека и предходно го иам поставено ама неам добиено соодветен одговор...

зошто воопшто ги има оние копчиња за лични подесувања и прилагодувања на профилот, за тоа кој се смее да ги гледа твојте коментари и секако и профилната страна, како што видов може да бидат членови и само членови кои те следат...ги иам пробано и двете и не дека има некоја разлика...

поточно прашањево ми е зошто ми се гледаат сите коментари, на секој гостин што ќе влезе на форумот, нели би требало да бидат скриени, коа веќе постојат гореспоменатите 2 копчиња?

јас сметам дека не треба да се прикажува се, него ако сака некој да чита е тогаш треба да му се појави она делче кај што треба да се регистрира!
Во полето за приватност во делот Луѓе кои можат да... штиклирај ја првата опција и одбери на лизгачко мени само членови кои ги следам и ќе видиш дека на секој друг било член било гостин твојот профил ќе му биде затворен односно ќе дава грешка како да тој член воопшто не постои.

Ако мислиш за твои коментари по теми тие не зависат од твоите поставување тие се под подесувањата на форумот а тој е моментално од отворен карактер во делот за дискусии , делот во кој е и оваа тема е само за регистрирани члениви.

Луѓе кои можат да...

Изменете ги вашите лични детали
  • Ги видат моите детали на профилот:
39090514.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
Зошто да не почни да се размислува за разделување на темата Сакам да кажам/прашам ?
Имено, според првиот пост/вовед :
Самиот наслов кажува за што се работи!
Темава се отвора за кратки прашања, прашања за кои нема тема и нема потреба од тема.
Јас темата ја сваќам како место за членовите прашаат нешто што ги интересира и некој да им даде одговор а за тоа да не отвора цела тема бидеќи на некои прашање одгворот ќе дојде / ќе се најде после 2-3 постови и нема потреба од цела тема за нив. Значи прашања од принцип кај да купам нешто, кога има воз/автобус, дал нешто вреди за парите кои ги бараат за него...

Од друга страна темата има 450+ страни со моментално “мудрости/“доскочици што би рекол миле паника““ значи буквално темата или намената на темата е промашена во 99.9% од случаите а тој 0.01 процент одпаѓа на теми кои се отворени настрана а некој ги споил со гореспоменатата тема но истите тие пропаднале во морето од мудроштини на членовите. Не викам дека и јас немам таму мислења но пак нема друга тема за постови каде членовите можат да си искажат моментално инспирараните “мудроштини“.

Поттик за прашањево добив од некој модератор кој ја врзал темата член кој прашува за фото апарат во тоа море од све и свашта и буквално не ни го најдов постот а и не ни му одговарам туак на членот бидеќи буквално не верувам дека ќе ме прочита низ тие постови ... Работата на модератор е добра што сакал да среди но грешката е на сите членови вклучуваќи ме и мене што немањето на тема “Сакам да исфрлам мисле из дубине душе моје“ го компензираме со уништување на тема наменета за општа помош од прва рака на членовите.

LMFAO Се надевам темата за апаратот е истата таа од кај омлетот па мојот пост може да се прочита таму...

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
ShakaZulu
Ja коа бев нов овде предложив нешто као ГНК на бадијала шо беше, ама ми рекоа дека таа тема била за тоа и се продолжи во неа да се пишува се` и сешто.

• Ми се допаѓа
Реакции: ShakaZulu

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
ShakaZulu
Ja коа бев нов овде предложив нешто као ГНК на бадијала шо беше, ама ми рекоа дека таа тема била за тоа и се продолжи во неа да се пишува се` и сешто.
ГНК а.к.а Глупости На Кило никогаш нема да се врати а ни Бадијала со неа ама идеите и веќе испитаните методи на форумџиство и одделувањето на јадењето попара од паметниот муабети што го имаше таму е дефинитивно нешто квалитетно. Тие повеќе од 100.000 мислења заедно во трите сезони на ГНК гарантирано многу помогнеле сите други теми да останат 99% чисти од забегување на маубетите во офтопик и билдањето на мислења насекаде низ форумите.

А оние кои имаат потреба од помош ќе го добијат истото квалитетно а не избегано помеѓу редови на билд тема...

LMFAO

Истакнат Член
8 април 2012
381
301
63
LMFAO Се надевам темата за апаратот е истата таа од кај омлетот па мојот пост може да се прочита таму...

Да, го прочитав. Фала за препораката за Канон.. ама денеска купив Никон, некако повеќе го исфалија. :)

Статус
Затворена за нови мислења.