Дали има некој информација за новата теретана на Чешма во К.Вода, ПРЕСТИЖ се вика.
Прашав, 800 денари е,ветуваат инструктор, мени за исхрана и сл, но дали стварно е така, дали имате информација?
Па не им текнува на жените да прочешлаат низ темава за згодни момци, па морам јас да ги потсетам
Иначе баталив теретана, одам на бокс и сигурен сум дека боксот те прави многу многу поцврст, а теретаната само те пумпа.
Тотал Џим ... дали некој вежбал на справава? Јас имам Тотал Џим 1000 и по подолго време му ја избришав прашината и еве скоро месец веќе како вежбам. Паралелно трчам по скали и правам стомачни. Мислења, некој? Вреди да се вежба? Кај мене има резултати, поготово на рамо и гради, но сака уште потење. ...
Најмногу ми е за губење масти и да ги оформам мускуливе, за дефиниција. Не сум којзнае колку пун, 86 килца на 1,86 висина, ама стомачево ме курчи. Може да се постигне дефиниција со Тотал Џим-от баце, доколку се вежба на потешко ниво?Пред се ќе кажам зависи која ти е целта, ако ти е качување мускулна маса, со Тотал Џим тешко ќе иде.
Убаво е што си почнал да ја користиш доколку целта е губење масни наслаги, а задржување на мускулната маса.
Скалите ти се најдобар и најефикасен фитнес комбинација со стомачни е океј.
Исто така храната ти е прв и осовен фактор кон постигнување на целта, а за резултати ќе си осетиш со тек на време само да бидеш константен и упорен