Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
е да, ама ова го ставија на местото на другото, а тоа многу беше поубаво...
посебно некако....и многу sexy ми беше...:zelen
th_Blushing-2.gif

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ја имам предлог да се стави за секој член „Историја“ и таму да ги пишува сите негови никови кои ги користел на форумов.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Предлагам посебен подфорум за фотографија,кај што ке се сместат сите теми кои не содржат дискусии туку само фотографии(слики)без разлика на темата на насловот.Така ке има поголема прегледност.
Мислам дека предлогов веке е даден од претходно,но еве го предлагам и јас.
Има сместено теми со фотографии во сите форуми,исто теми со фотографии има сместено и во дводимензионална уметност кои според мене немаат врска едно со друго.

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
А со титулите што сторивте, ќе дадете ние сами да си бираме ли, здосади овааа Истакнат Член? :unsure
И јас мислам дека ептен здосади истакнат член :eek
Треба да се стават и нови титули..позабавно ке ни е така :)

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
И јас мислам дека ептен здосади истакнат член :eek
Треба да се стават и нови титули..позабавно ке ни е така :)
Чекај да не се брзаме, може и во ЕУ ќе влеземе додека да се сменат.. :zelen:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
Дали е возможно да се отвори тема во овој подфорум каде што ние обичните членови би можеле да пишуваме пофалби/критики/замерки за работата на модераторите?
А бе брат сигурно имаш инспирација од нешто па да го поставиш прашањево овде, а зошто не отвориш тема и да ја започниш општо а во продолжение да си го искажиш лично твојот став за некого со пофалба, критика или замерка кон него. На крајот од постот можеш да предложиш темата да оди како важна. Мислам дека за отворање теми сите имаат пермисии тука, бар јас лично имам неколку теми во овај форум затоа што подфорум е друго нешто :D