Врска да се немало од пеење бреееееееееееееееееееј... групата на Александра то ест машките, кој од кој покатастрофа.. имаше еден шо убаво онака си испеа мислам се викаше Иво а Александра и него го исфрли и цело друштво бевме
Мислам, преочигледно беше дека платиле за да влезат, нема друго објаснување.
Што се однесува до групата на Масимо ака over 27s има доста добри натпреварувачи и таман помислив еј Масимо е стварно океј ментор ќе биде победнички ментор оваа година, он се посра со тоа шо го исфрли девојчето шо пееше Chaka's Ain't Nobody Loves Me Better
и башка на тоа, го остави македонецот кој благе везе си немаше од англиски, се посра со What comes arounд од Тимберлејк. Само не ми е јасно шо се обидува, дали намерно ги бира послабите за да победи некој кој си платил или шо е проблемот?
Жељко веќе напна со килограмите та килограмите. И Младен не беше баш анорексичен па не спомна ништо околу неговата тежина last year, oh wait he was in his group
Девојките изненадувачки отидоа кај него. Whatever, не очекувам дека ќе победи некоја од нив, освен се разбира ако не е наместено како шо напоменав неколкупати.
И за крај, Хуљич малце премара со коментарите, се надам дека ќе биде малце поитар кога ќе дојдат на ред групите, па да си ги пикне под рака Highway и близначките и да си ги носи во лајв шоус, иначе тешко му се пише. Ама ајде, осеќам дека ќе излезат нови доктори кои ќе не
разболат од нивното пеење како минатите докторчи
На.
И НЕ МИ СЕ ВЕРУЈЕ ДЕКА ДАНИЕЛА ПРОДОЛЖИ ЕЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ
Добро е барем што Амел Ќуриќ влезе, бар тука Масимо играше поштено.
Со еден збор, катастрофа најт.
И да, за никаде се снимките, кој им работи во техника сместа да се отпушти! Како е сето тоа толку несврзано, додека пееше првиот од момците на Александра јас помислив дека дават нешто флешбек, а он да си пеел во живо за понатаки ејјј...
Александра може ли да бидеш помалку вештачка? Секој гест, секоја мимика, секој поглед и е детално испланиран. Човек да се исплаше.
МММ... толку од импресиите. Ако ми текне уште нешо ќе додадам.
@Makedonec се сложуеш со мене?