@Ditto+Maker која црногорка?Нашиот веќе не е во игра но и навистина не пее нешто посебно за да биде икс фактор
Добар впечаток ми остави натпреварувачката што ја пееше Бато а куќава на Жељко е баш замок
Останува да догледаме вечерва
@Давор ??
Моите импресии...уф, од кај да почнам...
не ми се допадна. Накратко тоа е тоа. 1/10 оценка за целосната емисија севкупно.
Сега надолго...
Прво, бев најголем фан на Амел, требаше да си продолже со српските песни ама не, пееше нешто странско и благо кажано се посра. Типката шо има дете и шо помина е океј со пеењето ама е смртно досадна. Никола (најдобриот пријател на Масимо) помина со врски, не беше уопште фер и мислам дека треба да има некое право РОДНИНСКИ ВРСКИ ВО Х ФАКТОР НЕ!
Според мене требаше да помине Срѓан. Растури со песната, ме наежи, дечко ти идам на прв концерт иако ич не обожавам концерти ами поише сакам од дома на екран да си следам
Масимо така не можев да го поднесам, сега мислам веќе не можам ни да го смислам. Јас знам дека другар ти е, ама откажи се од таа група бре побарај да бидиш ментор на друга група, зошто сега Никола да се усере врз Х-Фактор а Срѓан кој испеа беспрекорно да го исфрле?
Девојките уште поголема катастрофа. Лично мене, не ми се допадна ниту една. Сите под осумнаесет, бебешки фацки, само плачат, ред солзи ред мрсоли... сестра ми навиваше да помине Тијана, ја наежала и пискаше дома за да помине и баш се разочара кога Жељко ја исфрли.
Не ни очекував да биде победникот од женската група, а сега не очекувам да биде ни од групата на Масимо.
*Фале уште лигавиот Хулиќ да не ги земе Highway у лајв шоус за конечно да престанам да го гледам воа наше срање кобајаги Х-Фактор еднаш засекогаш.
** мислам дека ќе а натепам сеа сестрата шт не ми даде да си го гледам филмот ами ме тераше да гледам срање фактор