X Factor Adria (втора сезона)

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Нашиот веќе не е во игра но и навистина не пее нешто посебно за да биде икс фактор
Добар впечаток ми остави натпреварувачката што ја пееше Бато а куќава на Жељко е баш замок
Останува да догледаме вечерва
@Давор ??
@Ditto+Maker која црногорка?

Моите импресии...уф, од кај да почнам...
не ми се допадна. Накратко тоа е тоа. 1/10 оценка за целосната емисија севкупно.
Сега надолго...
Прво, бев најголем фан на Амел, требаше да си продолже со српските песни ама не, пееше нешто странско и благо кажано се посра. Типката шо има дете и шо помина е океј со пеењето ама е смртно досадна. Никола (најдобриот пријател на Масимо) помина со врски, не беше уопште фер и мислам дека треба да има некое право РОДНИНСКИ ВРСКИ ВО Х ФАКТОР НЕ!
Според мене требаше да помине Срѓан. Растури со песната, ме наежи, дечко ти идам на прв концерт иако ич не обожавам концерти ами поише сакам од дома на екран да си следам :zelen
Масимо така не можев да го поднесам, сега мислам веќе не можам ни да го смислам. Јас знам дека другар ти е, ама откажи се од таа група бре побарај да бидиш ментор на друга група, зошто сега Никола да се усере врз Х-Фактор а Срѓан кој испеа беспрекорно да го исфрле?
Девојките уште поголема катастрофа. Лично мене, не ми се допадна ниту една. Сите под осумнаесет, бебешки фацки, само плачат, ред солзи ред мрсоли... сестра ми навиваше да помине Тијана, ја наежала и пискаше дома за да помине и баш се разочара кога Жељко ја исфрли.
Не ни очекував да биде победникот од женската група, а сега не очекувам да биде ни од групата на Масимо.
*Фале уште лигавиот Хулиќ да не ги земе Highway у лајв шоус за конечно да престанам да го гледам воа наше срање кобајаги Х-Фактор еднаш засекогаш.
** мислам дека ќе а натепам сеа сестрата шт не ми даде да си го гледам филмот ами ме тераше да гледам срање фактор :zelen

Ditto+Maker

Истакнат Член
8 декември 2014
351
254
373
Bookworld
@Ditto+Maker која црногорка?

Моите импресии...уф, од кај да почнам...
не ми се допадна. Накратко тоа е тоа. 1/10 оценка за целосната емисија севкупно.
Сега надолго...
Прво, бев најголем фан на Амел, требаше да си продолже со српските песни ама не, пееше нешто странско и благо кажано се посра. Типката шо има дете и шо помина е океј со пеењето ама е смртно досадна. Никола (најдобриот пријател на Масимо) помина со врски, не беше уопште фер и мислам дека треба да има некое право РОДНИНСКИ ВРСКИ ВО Х ФАКТОР НЕ!
Според мене требаше да помине Срѓан. Растури со песната, ме наежи, дечко ти идам на прв концерт иако ич не обожавам концерти ами поише сакам од дома на екран да си следам :zelen
Масимо така не можев да го поднесам, сега мислам веќе не можам ни да го смислам. Јас знам дека другар ти е, ама откажи се од таа група бре побарај да бидиш ментор на друга група, зошто сега Никола да се усере врз Х-Фактор а Срѓан кој испеа беспрекорно да го исфрле?
Девојките уште поголема катастрофа. Лично мене, не ми се допадна ниту една. Сите под осумнаесет, бебешки фацки, само плачат, ред солзи ред мрсоли... сестра ми навиваше да помине Тијана, ја наежала и пискаше дома за да помине и баш се разочара кога Жељко ја исфрли.
Не ни очекував да биде победникот од женската група, а сега не очекувам да биде ни од групата на Масимо.
*Фале уште лигавиот Хулиќ да не ги земе Highway у лајв шоус за конечно да престанам да го гледам воа наше срање кобајаги Х-Фактор еднаш засекогаш.
** мислам дека ќе а натепам сеа сестрата шт не ми даде да си го гледам филмот ами ме тераше да гледам срање фактор :zelen
Мислам на таа со црвената коса.

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Мислам на таа со црвената коса.
Мене добра ми беше таа може не нешто посебно но за разлика од другите учесници е многу подобра
@Давор прв пат да не се согласуваме :D
оцена за овој пат 8/10 затоа што беше многу поинтересно од минатите

• Ми се допаѓа
Реакции: Ditto+Maker

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Хухуху, ја ставиле Калиопи гест ментор кај Алекс.. не знам дал да плачам ил да се смеам :zelen
Ако мислат дека со тоа ќе не купат, срам да им е! Ако веќе толку ја сакале, требало да ја стават на местото на Масимо како главен судија.
А тоа значи дека македончињава ќе идат даље? Лелелеле, ако не влезе еден од нив, или па несакејќи да си заминат и двајцата, мислам ќе стане жената (Калиопи) најомразената особа кај девојчиНата-тинејџерки :zelen
Бај д веј, да бидеме искрени машката група е дно дна. Мислам дека дури и групата на Жељко е боља, не знам зошто Алекс се пале дека победникот е кај неа кога очигледно не е :zelen

Ditto+Maker

Истакнат Член
8 декември 2014
351
254
373
Bookworld
Хухуху, ја ставиле Калиопи гест ментор кај Алекс.. не знам дал да плачам ил да се смеам :zelen
Ако мислат дека со тоа ќе не купат, срам да им е! Ако веќе толку ја сакале, требало да ја стават на местото на Масимо како главен судија.
А тоа значи дека македончињава ќе идат даље? Лелелеле, ако не влезе еден од нив, или па несакејќи да си заминат и двајцата, мислам ќе стане жената (Калиопи) најомразената особа кај девојчиНата-тинејџерки :zelen
Бај д веј, да бидеме искрени машката група е дно дна. Мислам дека дури и групата на Жељко е боља, не знам зошто Алекс се пале дека победникот е кај неа кога очигледно не е :zelen
Јас не знам дали има една саглам категорија. Не гледам дека има една категорија која е најдобра. Сè се само поединци( или групи од категоријата- групи) кои можеби ќе се докажат и се надевам ќе го зголемат квалитетот на шоуто(колку што е можно).

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Тоа се тие финти со кои сакаат да излезат праведни и да ни замачкаат очи. Ако бевме толку еднакви Калиопи ќе беше во судиите не вака, но во секој случај добро што им текнало да викнат некој од кај нас:D
гледам на фб Боби Мојсовски одма глуми музичка sвезда а не сфаќа дека од ваква неинтересна сезона нема да има некоја кариера

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Овој Тончи не е нормален човече, треба директно у лудница! Да ги исфрле Highway ?! :place
И после ова било Х фактор де бе ај... катастрофа. Не гледам више, чао пријатно.

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Овој Тончи не е нормален човече, треба директно у лудница! Да ги исфрле Highway ?! :place
И после ова било Х фактор де бе ај... катастрофа. Не гледам више, чао пријатно.
На која страна ја гледаш новата епизода не можам на нет да најдам?

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
На која страна ја гледаш новата епизода не можам на нет да најдам?
профритв-првото шо ми испадна на гугл
Инфинитас (семејството), АнџелиНЕ и 9 control .. Анџелините беа одлични, не ми е криво за нив ама за овие двете ... не е фер. И после велат не е наместено, наместено е!