Понекогаш стварно се прашувам какви луѓе гледат Х фактор Адриа. На прашањето на фб страната, која песна сакате да ја пее вашиот фаворит, топ одговорите се: Masterpiece - Jessie J
All of me - John Legend
Chandelier- Sia
Halo - Beyonce
As long as you love me -Justin Bieber
Uptown funk - Bruno Mars
Steal my girl - One Direction
Bang Bang - Jessie J
All of me, Halo се веќе ептен досадни, дајте нешто ново .. Uptown frank и bang bang веќе доволно беа пеени на другите Х Фактори, дајте нешто ново, нешто оригинално, One Direction? освен ако не направат некоја подобра бавна верзија (како шо Matt напрај со hit me baby one more time)
И каква е таа тема judges' choice? толку значи неорганизирано и без теми, само на нашиве простори може -.-
Добро е барем на википедија има пишано group performance, значи сепак има надеж дека ќе пеат нешто групно
Околу песните, јас би сакал да слушнам нешто од HIM, нешто постаро како на пример Strong Enough, Crystal Waters, Been around the world, нешто од Abba можеби или од Tom Odell немам начекано ништо на Х-Фактор, а добри песнички има типот...
абе шо се лажиме, у прашање се Масимо, Тончи и Алек. Ако можеше Тончи да им даде да пеат Crazy In Love (милион пати пеено на Х-фактор) и тоа у една од најважните фази, можам да замислам што ќе им даде у лајв шоус. Наместо да им даде некоја песна на која можат да остават луѓето свој белег, он им дава песни пеени по милион пати кои ќе бидат за највеќе два месеца заборавени.
Тотално разочаран :/