Си ја симнав the sims 3 повторно, со се додатоци:
Ме мрзеше да чекам некој друг што се разбира да ми ја инсталира, па се нафатив сама. За самата the sims 3 игрица, а и за сите додатоци, го следев упатството за инсталација напишано во text. Најпрво, за самата игра вака изгледаше:
Го отворив сетапот, потоа ги следев оние најпрости инстрикции со "next" и "I accept", стигнав до моментот за copy-paste на кодот. Го пејстирав и потоа повторно next, па install и се инсталираше. Откако се инсталираше играта, го отворив "# crack" фолдерот и таму имаше неколку работи: "TS3_1.67.2.0240xx_update.exe", "TS3.exe", "TS3W.exe" и "TSLHost.dll". Ја update-ирав играта и ги префрлив работите како што пишува во погорното упатство, но и во ова:
Потоа, на сите експанзии го пратев упатството кое беше исто како за самата игрица; отвараш сетап, next, I accept, copy-paste на код, next, install, finish. Сега кога ја пуштам, ова ми се појавува:
Знае ли некој што можам да направам за да ја оправам? Каде имам згрешено? Или пак, можеби има уште некој чекор кој треба да го направам?