The Sims

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Еве сега само што ја симнав 2-ката со линкот што го најдов тука. Се надевам дека ќе успеам да ја инсталирам, зошто не можам да ги прочитам инструкциите, заради фонтот. Ќе видиме што ќе бидне.
Ае, па кажи што направи да знаеме дали и ние да симнуваме :zelen
 

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,752
2,574
1,683
Han Wavel
Ај за Симс 3 треба малку подобар компјутер за да се игра, до играта нема шанси да е, освен ако не прават нешто па да зафркава. Ама за Симс 2 не треба никаков проблем да имате. Не знам како е можно, таа игра на секој компјутер ќе се игра без проблем. :)
 

rain-bow

Истакнат Член
21 ноември 2014
174
79
338
Не може да се инсталира. Или не знам да инсталирам, сепак не можам инструкциите да ги прочитам. Играта ја инсталирав, се ок. Ја пуштам со цд-то нели, и вика погрешно цд. Помош? А за додатоците неќе ни да чуе да ги инсталира.
 

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,752
2,574
1,683
Han Wavel
Не може да се инсталира. Или не знам да инсталирам, сепак не можам инструкциите да ги прочитам. Играта ја инсталирав, се ок. Ја пуштам со цд-то нели, и вика погрешно цд. Помош? А за додатоците неќе ни да чуе да ги инсталира.
Крак стави?
 

rain-bow

Истакнат Член
21 ноември 2014
174
79
338
Неможев никаде да го најдам, ама баш никаде, секаде отварав се пробував...нема
 

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,752
2,574
1,683
Han Wavel
Ако имаш цд нема шанси да го нема, а ако немаш тогаш симни го само кракот и стави го, и ќе можеш да играш.
 

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,752
2,574
1,683
Han Wavel
Симни крак, пиши на гугл crack for sims 2 и стави го и играј. Ако и тогаш не можеш да играш не знам.
 

SuperGirl8

Нов член
25 декември 2014
2
0
1
23
Зошто на Sims 4, кога некој ''човек'' се тушира, или коцките остануваат и цела слика ми е со коцки? Па повторно треба да ја приклучуам за да исчезнат. (ако свативте) :unsure
 

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,084
7,013
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Си ја симнав the sims 3 повторно, со се додатоци:

sims 0.png

Ме мрзеше да чекам некој друг што се разбира да ми ја инсталира, па се нафатив сама. За самата the sims 3 игрица, а и за сите додатоци, го следев упатството за инсталација напишано во text. Најпрво, за самата игра вака изгледаше:

sims 2.png

Го отворив сетапот, потоа ги следев оние најпрости инстрикции со "next" и "I accept", стигнав до моментот за copy-paste на кодот. Го пејстирав и потоа повторно next, па install и се инсталираше. Откако се инсталираше играта, го отворив "# crack" фолдерот и таму имаше неколку работи: "TS3_1.67.2.0240xx_update.exe", "TS3.exe", "TS3W.exe" и "TSLHost.dll". Ја update-ирав играта и ги префрлив работите како што пишува во погорното упатство, но и во ова:

sims 3.png

Потоа, на сите експанзии го пратев упатството кое беше исто како за самата игрица; отвараш сетап, next, I accept, copy-paste на код, next, install, finish. Сега кога ја пуштам, ова ми се појавува:

sims 1.pngЗнае ли некој што можам да направам за да ја оправам? Каде имам згрешено? Или пак, можеби има уште некој чекор кој треба да го направам?