Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Дефинитивно Avon, почнувајќи од различни лосиони за тело, гелови за туширање, маскари, сенки, кармини, сјаеви за уста, парфеми...чат пат и по нешто од накит и ташни....
Голден Роуз ( за шминка)
Ем поефтино, ем барем засега се што сум купила не ме разочарало.
Да бидам искрена знам одвреме навреме да си нарачам некој лосион, гел за туширање, млеко за тело...од Авон.
Орифлејм ги пречкртав со ТОЛКАВ црн Хитлерски кукаст крст откако од нивната маскара фатив инфекција на очите од која дерман не ми дојде...
Јас сум зачленета во Орифлејм, но неможам да кажам дека Авон не е добар, и двете имаат и добри и лоши страни. Понекогаш продаваат безвезални ствари - пред некој ден гледав шоља за кафе - 499д, ало луѓе
Јас бидејки и сум зачеленета во Oriflame од тамо порачувам и искрено сум задоволна од производите ми одговараат и со цена и со квалитет малку не ми се допаѓаат тоалетните води но :/ :/ Сјаеви,Маскара се најдобри а од пудрата на Џордани не се делам одамна ја користам прекрасна е ...ми одговара и не сум со план да ја сменам