Grand Theft Auto (GTA)

Snow

Староседелец
29 април 2012
677
440
1,073
Марс

Snow

Староседелец
29 април 2012
677
440
1,073
Марс
Од Rockstar кажуваат: „Помина времето кога GTA се играше на PC, време е за нешто ново...“
Дали тоа значи дека нема GTA V да излези за PC уште не се знае.