Мене не ми е проблем иако ги немам гледано. Другите нека се изјаснат.Daj be izgledajte gi site epizodi da ima so koj muabet da si praam
Иначе, сцената кога ги начека Марџери братот и дечко му а и во цела епизода, многу голи машки газови имаше, нека намалат.
Не ми е јасен Џон, зема го уби Менс за да не гори жив, и сега може да го јаде од Станис знаејќи го каков е будала.
Јас мислам дека на моменти е многу глуп, ама добро. Станис врска си нема што прави, сака да биде крал на сила, не може така. Џон и треба на таа со Станис што е а не на Станис. Можеби не би го убил ама сигурно не би го викнал да се бори со него.Не ми се верува дека би му направил нешто, чисто ради почит кон Нед. А и самиот Џон е многу снаодлив, не се дава.
Еве да кажеме ги убедува дивјаците да се борат за него и го освојува Северот, мислиш дека Болтон ќе застане позади него и ќе му помогне да го освои тронот? Не верувам искрено, Станис е оставен сам да се справи со сите.За да собери војска пријателе и да се покажи пред лујџето дека заслужува да биди крал, а и сакам да биди тој.
Еве да кажеме ги убедува дивјаците да се борат за него и го освојува Северот, мислиш дека Болтон ќе застане позади него и ќе му помогне да го освои тронот? Не верувам искрено, Станис е оставен сам да се справи со сите.
Епа со кого Станис ќе го освојува тронот? Со Господарот на Светлината?Ќе го крка Болтон затоа што Станис беше во добар однос со Старк поточно Нед.
Епа со кого Станис ќе го освојува тронот? Со Господарот на Светлината?
И беше експресно поразен кога дојде Тајвин со коњаницата.Нели еднаш ги нападна сам, со пиратите?