Game of Thrones

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
И беше експресно поразен кога дојде Тајвин со коњаницата.
Станис сам против Ланистер не може, му треба многу поголема војска. И плус Ланистер имаат помош од тој лудакот Фреј така да освен Грејџој не знам кој друг би застанал на страна на Станис.

Го нема сеа Тајвин, а и че видиме шо че се случи, можи некој други фамилии че му се придружат...

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Каква беше втората? Ако сте ја гледале.
Јас вчера сум заспал и дури во среда репризата ќе ја гледам, ја има и вечер ама нема да можам.

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Само 4тата епизода ги изваде другите според мене.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Сцената со Арја и црнецот кога го промени ликот беше многу јака. Исто и со змејот, конечно го видовме колкав е. :zelen

Брат му на Оберин каков лик ау. Интересна ќе биде оваа приказна.

Само ме нервира што има некои непотребни сцени и се одзема време без потреба. Бриен на пример, јас мислам дека не треба повеќе да ја гледаме.

И се надевам 5 и следните епизоди, нема да излезат на нет како овие 4.

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Брат му на Оберин мислев дека е дам-бетар од него, а тоа испадна сосема спротивен лик!

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Санса ќе умре на крајот од сезонава. Ете ви.

Се зафркавам бе, нема шанси тоа.

Брат му на Оберин мислев дека е дам-бетар од него, а тоа испадна сосема спротивен лик!
Сега откако го видов Доран што лик е, ми стана поомилен од Оберин. Онаков смирен, не избрзува, мислам дека ќе биде опасен за Ланистерови.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Хм, слабо муабет.

Одлична третава епизода, мистерии полно. Кога му летна главата на тој ќелавиот беше јако, ама и така му требаше, глуми јак а се криеше за време на борбата.
А и овој Џон многу се дигнал, види го ти него. :zelen

Јас мислев со Тирион поинтересно ќе биде ама на Северот и во Бравос е тоа вистинското. :)

The North remembers! Многу јака сцена беше и ова. На некој ќе му летне главата, дали Рус или Ремзи, еден од нив. Според мене.

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Сите ги изгледав од прва до последна. Навлечена сум на нив и чекам нови... Најинтересно ми е што се случуваат неочекувани моменти уште од старт... очекуваш едно се случува друго.... Кој знае на старецот што не ќе му текне да напише... али нека го поживеат Старите и Новите Богови :giggle да ни напише уште многу!
Како лик ги обожавам Ариа,Џон и Калиси... Но не е иннтересно да биде Калиси цело време јака,така да во последната сезона убаво видовме дека и опаѓа силата...Ланистерови пропаднаа кај и да е чекам и Серси да ја утепаат :giggle... Ама па и без неа нема да биде интересно....

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr