Game of Thrones

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Еден другар викаше дека ќе има до кај 7-8 сезони..
7 сигурно ќе има ама 8 не верувам, уште една книга има па ако направат некако цела книга да ја стават во една сезона тогаш би имало 7, ама ако не тогаш можно е и 8, зошто да не и 9. :)

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Пишав пред некоја страна дека првите четири ги ставил некоја будала, другите ќе ги има на торент откако ќе заврши на тв.

И што ова, сите гледате а никој не пишува. Срам да ви е. :(
Затоа ги немало другите епизоди :)
Сакаш да ти ја прераскажам 4 тата епизода? :)

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Мене последните 5 минути од 4тата епизода ми беа далеку поинтересни отколку 3те други епизоди.... :)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ја искрено не им ги памтам имињата затоа и не зборам за серијава :D ама не би било лошо кога веќе знаеш да ми кажеш како ќе заврши серијава :)
Знам како ќе заврши сезоната иако ни тоа не е сигурно, а серијата не знам како ќе заврши, тоа само стариот си знае. :)

Мене последните 5 минути од 4тата епизода ми беа далеку поинтересни отколку 3те други епизоди.... :)
Баш кога би имало колење уште на почеток не би било интересно, поубаво е вака посмирено, со лаги и манипулации, држење во неизвесност, барем за мене. :)

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Тирион не смее ни да помисли да се врати зашто одма ќе му ја скинат главата. Ќе си остане таму каде што е, со Варис е најсигурен, уште да ја начекаат Калиси и ќе биде јако.
Серси или нешто мати пак со Бејлиш или па овој ја лаже многу добро, добра му беше идејата преку Санса да дојде до Северот ама јас мислам ќе го зезнат, и него и тие лудаците Болтон. Иначе интересно, Станис бара од Џон да го направи Старк за да го земе Северот, а таму веќе има Старк. Уште да знаеше Станис па да им влезе на сите таму. :)

Бран нема да го има сезонава, дефинитивно. :(
Бејлиш опасен буљаш испадна,сите ги испоутепа,само нешто праи за да стигне до целта.Кој знае што ќе се деси со Северот баш немам идеја,сигурно нешто неочекувано како и секогаш... Али бе оној Ремзи каков е,ми иде да го задавам колку отвратно створење е. :gjavol Инаку добро би било да им влезе малце Станис да ги здрма таму.
А од кај знаеш за Бран дека ќе го нема ?!
Иначе 4 епизоди има излезено. Ја чекаме 5та.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Бејлиш опасен буљаш испадна,сите ги испоутепа,само нешто праи за да стигне до целта.Кој знае што ќе се деси со Северот баш немам идеја,сигурно нешто неочекувано како и секогаш... Али бе оној Ремзи каков е,ми иде да го задавам колку отвратно створење е. :gjavol Инаку добро би било да им влезе малце Станис да ги здрма таму.
А од кај знаеш за Бран дека ќе го нема ?!
Иначе 4 епизоди има излезено. Ја чекаме 5та.
Видов на нет за Бран, дури следната сезона него. А и оваа сезона има многу работи кои ги почнаа, Дорн, Северот, Бејлиш и Санса, Арја, уште Бран фали и да не видиме ништо. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Имаше нешто изјавено актерот што го толкува Ремзи дека ќе се случело нешто многу страшно и одвратно од негова страна во текот на оваа сезона.