Имаш право, тоа го кажав уште кога искочија трејлерите. Ама ако подобро така, само да не долговлечат ептен.
Еден другар викаше дека ќе има до кај 7-8 сезони..
Имаш право, тоа го кажав уште кога искочија трејлерите. Ама ако подобро така, само да не долговлечат ептен.
7 сигурно ќе има ама 8 не верувам, уште една книга има па ако направат некако цела книга да ја стават во една сезона тогаш би имало 7, ама ако не тогаш можно е и 8, зошто да не и 9.Еден другар викаше дека ќе има до кај 7-8 сезони..
Затоа ги немало другите епизодиПишав пред некоја страна дека првите четири ги ставил некоја будала, другите ќе ги има на торент откако ќе заврши на тв.
И што ова, сите гледате а никој не пишува. Срам да ви е.
Веќе знам што ќе се случи.Затоа ги немало другите епизоди
Сакаш да ти ја прераскажам 4 тата епизода?
Ја искрено не им ги памтам имињата затоа и не зборам за серијава ама не би било лошо кога веќе знаеш да ми кажеш како ќе заврши серијаваВеќе знам што ќе се случи.
Знам како ќе заврши сезоната иако ни тоа не е сигурно, а серијата не знам како ќе заврши, тоа само стариот си знае.Ја искрено не им ги памтам имињата затоа и не зборам за серијава ама не би било лошо кога веќе знаеш да ми кажеш како ќе заврши серијава
Баш кога би имало колење уште на почеток не би било интересно, поубаво е вака посмирено, со лаги и манипулации, држење во неизвесност, барем за мене.Мене последните 5 минути од 4тата епизода ми беа далеку поинтересни отколку 3те други епизоди....
Бејлиш опасен буљаш испадна,сите ги испоутепа,само нешто праи за да стигне до целта.Кој знае што ќе се деси со Северот баш немам идеја,сигурно нешто неочекувано како и секогаш... Али бе оној Ремзи каков е,ми иде да го задавам колку отвратно створење е. Инаку добро би било да им влезе малце Станис да ги здрма таму.Тирион не смее ни да помисли да се врати зашто одма ќе му ја скинат главата. Ќе си остане таму каде што е, со Варис е најсигурен, уште да ја начекаат Калиси и ќе биде јако.
Серси или нешто мати пак со Бејлиш или па овој ја лаже многу добро, добра му беше идејата преку Санса да дојде до Северот ама јас мислам ќе го зезнат, и него и тие лудаците Болтон. Иначе интересно, Станис бара од Џон да го направи Старк за да го земе Северот, а таму веќе има Старк. Уште да знаеше Станис па да им влезе на сите таму.
Бран нема да го има сезонава, дефинитивно.
Видов на нет за Бран, дури следната сезона него. А и оваа сезона има многу работи кои ги почнаа, Дорн, Северот, Бејлиш и Санса, Арја, уште Бран фали и да не видиме ништо.Бејлиш опасен буљаш испадна,сите ги испоутепа,само нешто праи за да стигне до целта.Кој знае што ќе се деси со Северот баш немам идеја,сигурно нешто неочекувано како и секогаш... Али бе оној Ремзи каков е,ми иде да го задавам колку отвратно створење е. Инаку добро би било да им влезе малце Станис да ги здрма таму.
А од кај знаеш за Бран дека ќе го нема ?!
Иначе 4 епизоди има излезено. Ја чекаме 5та.