Game of Thrones

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Имаше нешто изјавено актерот што го толкува Ремзи дека ќе се случело нешто многу страшно и одвратно од негова страна во текот на оваа сезона.
Сигурно нешто поврзано со Санса..

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Сигурно нешто поврзано со Санса..

Не верувам, ваљда ќе го убие татко му и ќе владее како што сака тој, ќе дере живи луѓе.

Или евентуално да го убие Реек него, ама не верувам, имаше таква шанса не ја искористи, зошто би ја направил сега?

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Не верувам, ваљда ќе го убие татко му и ќе владее како што сака тој, ќе дере живи луѓе.

Или евентуално да го убие Реек него, ама не верувам, имаше таква шанса не ја искористи, зошто би ја направил сега?
Зашто Бејлиш ќе му каже. :)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ептен делуваш самоуверено, подобро ич не пишувај, пошто читани ти се книгите!

А и не може да му рече затоа што Реек е измислена личност.
Не делувам самоуверено, и јас погодувам како и тебе. Во книгата нема ништо за ова што го пишав.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
А и не може да му рече затоа што Реек е измислена личност.
Може да му каже на Теон тогаш, тоа е иста личност мислам. Секако тој ја позна Санса и затоа се криеше од неа, ако веќе се случи Теон да го убие Ремзи, тогаш тоа ќе биде или затоа што Бејлиш му кажал, затоа што се здружил со Санса, или затоа што сам му текнало да му врати што го мачеше.

Бејлиш не можел да му каже на Реек дека бил измислен лик, Реек ако е измислена личност, Теон не е. Кога тогаш ќе се освести, веќе почна.

Тоа е мојата претпоставка.

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Имаше нешто изјавено актерот што го толкува Ремзи дека ќе се случело нешто многу страшно и одвратно од негова страна во текот на оваа сезона.
Да не ќе ја утепа Санса и така им тргна прво брат и па мајка и, или ако веќе тепа него го утепа Станис многу алчен е

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Да не ќе ја утепа Санса и така им тргна прво брат и па мајка и, или ако веќе тепа него го утепа Станис многу алчен е

Станис не е алчен. Според мене тој треба да биде следен king и да им е*е матер на сите. :)

Не верувам да ја убие, како што реков поверојатно ми е да го убие татко му и да владее како што сака, а не да го управува татко му и да му држи лекции како во последниве епизоди.

Или евентуално да се из'зживува врз Бејлиш (копилето) како што праеше со Рик (Тион).

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Бегај каков Станис, пионка е на црвената (како беше). Едино што е добар спрема ќерка му.
Ја повеќе сум за Дајнерис да биде на тронот и така на неа и припаѓа, ама она малку глупа е што си ги затвори змејовите без нив е ништо одма ќе ја уништат ама вајда ќе се опамети :)
Исто така Ајра ми е многу добра само не сфатив сега зашто е кај оние?

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Па реално и на Станис му следува престолот.
Сакам да ве прашам да не знае некој колку пари се книгите на македонски јазик? Колку дела се,7?